18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Rosja - Wzajemna pomoc
d................4 • 2013-07-04, 16:46
Kilka filmików zmontowanych w całość pokazujące jak sobie wzajemnie pomaga Rosyjskie społeczeństwo.
Zgłoś
szymy 2013-07-05, 0:47 2
Podziękowanie awaryjnymi - prosty gest, a cieszy. Szkoda tylko, że na drogach jest pełno buraków, którym się "należy" i nawet głową czy ręką nie kiwną.

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
artur_sz13 2013-07-05, 0:55
Za mocne. Trzeba przenieść na harda;)
Zgłoś
Chucho 2013-07-05, 1:02
koles w 0:45 prowadzi bez butow. ani chybi zginie za kolkiem
Zgłoś
o................n 2013-07-05, 1:31
@kothletino ja tam nie chcę nic mówić, ale z tego co wiem, to ZSRR upadło 23 lata i 6 miesięcy temu. Porównywanie dzisiejszej Federacji Rosyjskiej do Stalinowskiego Związku Radzieckiego to po prostu debilizm Maść na ból dupy polecam.

A co do pomagania, to w Polsce również można oczekiwać pomocy
Zgłoś
lobominator 2013-07-05, 1:34
lodówka mi się rozmroziła
Zgłoś
nadroke 2013-07-05, 1:35
w Polce policja by Cie jeszcze zgarnęła za stanie po środku ulicy podczas pomocy

Polak Polakowi Wilkiem.
lvupart.pl
Zgłoś
Kleryk 2013-07-05, 2:07
Kiedy przeczytałem tytuł filmiku myślałem raczej o biciu ciapatych i innych brudów ;s
Zgłoś
siemanara 2013-07-05, 2:08
Muzyka z filmu 'Hachi: A Dog's Tale'.
Zgłoś
Tafariel 2013-07-05, 8:21
Z pośród 25440 godzin wypadków, job twoju maciów i innych takich uzbierało się 4:28 dobroci

@up - gratuluje warna

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
użyszkodnik 2013-07-05, 8:42
Zgłoś
roman4213 2013-07-05, 9:42
aż mi łezka w oku poleciała

kiss me ass
Zgłoś
sebastiaann 2013-07-05, 10:13
00:44 to Białorusin
Zgłoś
xYoru 2013-07-05, 11:05
a u nas i tak od każdego dostaniesz wpierdol z byle powodu i to jeszcze nie całkiem darmo bo przy okazji Cie okradną..
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-07-05, 12:46
Jedna jaskółka - wiosny nie czyni.

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
hycel 2013-07-05, 12:58
Przecież ruskie to w większości dobrzy ludzie. A i społeczeństwo zgrane, potrafią zebrać się, żeby dojebać ciapatym, żeby powyłapywać pedofilów i w chuj innych rzeczy. A że nagonka jest na nich to prosta sprawa, wujek Sam nie lubi, że taki potężny kraj, ze złożami jest jeszcze nie pod jego "opieką" więc naganiają na nich i próbują zasadzić swoją "demokrację".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów