Kilka filmików zmontowanych w całość pokazujące jak sobie wzajemnie pomaga Rosyjskie społeczeństwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to nie rosja ! fotomontaż napewno
Pewnie by i były ale u nas mało kto wozi kamerkę w samochodzie
Popłakałem się. Nawet tam są dobrzy ludzie.
Jeżeli ktoś uważa takie zachowanie, za jakieś wybitne, jest dla mnie zwykłym pajacem. Normalny odruch ludzki (przynajmniej mnie) popycha w kierunku pomocy innym przedstawicielom tego samego gatunku, jakim jest człowiek.. Raz na wozie, raz pod wozem, jak Ja Ci pomogę, też wkroczysz na tą drogę
@up
masz dupę w oku czy oko w dupie.?
mutanty jebane.
A co cię obchodzi co ja mam w dupie? Chcesz nr tel ??
Kurwa, bardziej wzruszającej muzyki to się nie dało. Ale miło popatrzeć dla odmiany że jeszcze czasem ludzie sobie pomagają.
Najsmieszniejsze jest to ze osoba ktorej pomoc jest udzielana do konca nie wie czy ci ktlrzy podchodza przypierdola czy potmoga
jakoś wolę te filmiki jak sie napierdalają na drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów