18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
czerwo64 2012-07-09, 1:23 1
a na chuj się stresować, człowiek dłużej pożyje, i się więcej pośmieje!
Zgłoś
Сусанна 2012-07-09, 1:33 8
chłopacy z Polski a dokładniej z Gliwic też się bawili podczas powodzi
Zgłoś
tribal216 2012-07-09, 6:55 2
wenecja dla ubogich
Zgłoś
R................r 2012-07-09, 11:42
Up

W Wenecji woda to w 95% szczyny, więc nie wiem które z tych dwóch jest dla ubogich.
Zgłoś
skival 2012-07-09, 11:51
Up

A podczas powodzi to nie szczyny ? Chyba trochę gorzej bo tam wszystko pływa
Zgłoś
o................9 2012-07-09, 12:12 1
M00nSpeLL napisał/a:

Rosjanie to jednak pozytywny naród.Nawet w powódź się bawić potrafią

Widzisz różnicę pomiędzy bawieniem się "w powódź " a "podczas powodzi " ?
kurwa gdzie ja żyje
Zgłoś
mathew14 2012-07-09, 12:13 2
Chuj z tego że pozytywny naród jebać ich wszystkich prosto w ich rosyjskie odbyty i twarze.
Zgłoś
rivet 2012-07-09, 14:02
Tak bawił się Kraków w 2010
nutka to The Wiseguys - Ooh La La
Zgłoś
d................i 2012-07-09, 14:19
M00nSpeLL napisał/a:

Rosjanie to jednak pozytywny naród.[...]

Jednak? Ci idioci (w pozytywnym słowa znaczeniu) ze wszystkiego robią zabawę, czyżbyś wątpił?
Zgłoś
gizio 2012-07-09, 15:04
Też Rosja

Zgłoś
M00nSpeLL 2012-07-09, 15:51
okar19 napisał/a:

Widzisz różnicę pomiędzy bawieniem się "w powódź " a "podczas powodzi " ?
kurwa gdzie ja żyje

No właśnie kurwa nie.Rzeczywiście można rozumieć to tak jakby bawili się w powódź(tzn. udawali,że jest powódź podczas np. deszczu)ale kurwa przecież widzisz,że jest powódź w pizdu i raczej wiesz o co biega czy może jesteś debilem i nie zrozumiałeś o czym mówi tytuł ?

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Buuurn 2012-07-09, 17:16
przynajmiej widza jakies plusy powodzi, a nie tylko płacz i lament
Zgłoś
o................9 2012-07-09, 18:08 1
M00nSpeLL napisał/a:

No właśnie kurwa nie.Rzeczywiście można rozumieć to tak jakby bawili się w powódź(tzn. udawali,że jest powódź podczas np. deszczu)ale kurwa przecież widzisz,że jest powódź w pizdu i raczej wiesz o co biega czy może jesteś debilem i nie zrozumiałeś o czym mówi tytuł ?

wiem o co biega bo jestem inteligentną osobą za to ty nie masz pojecia o czym piszesz i osobniki twojego pokroju nie dopatrzą się błędu
Zgłoś
M00nSpeLL 2012-07-09, 19:18 1
okar19 napisał/a:

wiem o co biega bo jestem inteligentną osobą za to ty nie masz pojecia o czym piszesz i osobniki twojego pokroju nie dopatrzą się błędu

Widzę błąd.Ty chyba nie przeczytałeś tego co napisałem.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów