Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I mam nadzieję, że rozpozna go latający kuzyn tej jeżdżącej skrzyneczki.

Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej
ja p🤬le jakie to są kaleki i taki chce Europę podbić heheheheh p🤬lone zjeby dziwić sie putinowi że zagania takich do okopu no bo taki zjeb to do czego może się nadawać tylko jako wykrywacz min na froncie j🤬e podzwierzęta śmierć kacapi!!!
Można Rusa nie cierpieć, ale prawda taka, że gdyby nie Wuj Sam, to zeżarli by Europę z butami, gdzie ministrami obrony albo baby albo faceci nie mający pojęcia o wojskum W tępocie to - z przykrością to stwierdzam - biją europejskie władze Kacapów na łeb, a już Szwaby to szczególnie. Jeszcze za Kohla im szło wzystko jak trzeba, ale potem To już wszystko szło źle, o czym nie do końca nawet teraz se zdają sprawę, nie będę tu p🤬lił o oczywistościach - skorumpowany kanclerz, idiotka jego następczyni, ponieważ skretynienie osiągnęło apogeum przy obecnym kanclerzu. Jakim trza być skończonym kretynem, aby w środku kryzysu energetycznego zamykać elektrownie atomowe? Więc śmiejąc się z Kacapa dwa razy bym się zastanowił, czy przypadkiem nasz bliższy sąsiad go na łeb w głupocie i tępocie nie bije.
Trump to piesek na smyczy Putina, stóry skacze do Kanadyjczyków, Mexów czy Panamie, ale o wojnie na Oacyfiku i Ukr to cicho sza.
Świat zostanie podzielony pomiędzy trzy Mocarstwa, my przypadliśmy znów Sowietom.
Można Rusa nie cierpieć, ale prawda taka, że gdyby nie Wuj Sam, to zeżarli by Europę z butami, gdzie ministrami obrony albo baby albo faceci nie mający pojęcia o wojskum W tępocie to - z przykrością to stwierdzam - biją europejskie władze Kacapów na łeb, a już Szwaby to szczególnie. Jeszcze za Kohla im szło wzystko jak trzeba, ale potem To już wszystko szło źle, o czym nie do końca nawet teraz se zdają sprawę, nie będę tu p🤬lił o oczywistościach - skorumpowany kanclerz, idiotka jego następczyni, ponieważ skretynienie osiągnęło apogeum przy obecnym kanclerzu. Jakim trza być skończonym kretynem, aby w środku kryzysu energetycznego zamykać elektrownie atomowe? Więc śmiejąc się z Kacapa dwa razy bym się zastanowił, czy przypadkiem nasz bliższy sąsiad go na łeb w głupocie i tępocie nie bije.
Choć poprawnej gramatyki i języka polskiego w tej wypowiedzi nie ma, to sam sens Twoich słów jest bardzo mądry. 100% zgadzam się z Twoja wypowiedzią i wnioskami. Kacapii śmierć, ale rządzy i decyzje naszych zachodnich sąsiadów, można odbierać jedynie w kategoriach żartu i kpiny. Bagatelizowanie ruskich może nam się czkawką odbić
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ruski jest cwany, to osłabienie UE jest dziełem FSB.
Trump to piesek na smyczy Putina, stóry skacze do Kanadyjczyków, Mexów czy Panamie, ale o wojnie na Oacyfiku i Ukr to cicho sza.
Świat zostanie podzielony pomiędzy trzy Mocarstwa, my przypadliśmy znów Sowietom.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Żydów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
[ Dodano: 2025-02-03, 22:56 ]
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Żydów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
O reptilianach zapomniałeś.
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
Nie, nie dyskutujemy. Bo z takim argumentem się nie da. Można tylko siąść i zapłakać nad stanem umysłów w tym kraju i zadumać się, czemu uważamy się za lepszych od ruskich, skoro wierzymy w każde gówno z social mediów?
Ja bym jeszcze zrozumiał taką głupotę w przypadku 12 letniego chłopca, ale tutaj to już tylko do utylizacji się nadaje.
[ Dodano: 2025-02-04, 00:38 ]
O reptilianach zapomniałeś.
Nie, nie dyskutujemy. Bo z takim argumentem się nie da. Można tylko siąść i zapłakać nad stanem umysłów w tym kraju i zadumać się, czemu uważamy się za lepszych od ruskich, skoro wierzymy w każde gówno z social mediów?
Czyli faktycznie działania typa, od lat, od pierwszego objęcia władzy... to gówno z social mediów. Solidny argument, zaprawdę, powiadam Ci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie