Podskoczysz ??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no u ruskich to nie ma co zaczynać bo wpierdol to masz od razu ewentualnie mogą łeb Ci odpierdolić z shotguna
ja nie mówię że to źle, dobrze że tak traktują przestępców bo to wpływa właśnie na poziom bezpieczeństwa... ale wiesz każdy ma 'coś za uszami' i nie chciałbym żeby mnie tak ktoś potraktował za rzucenie niedopałka na chodnik... kumasz? a droga sprawa to czasami zachodzą pomyłki: będziesz szedł z laską po parku a tu jeb Cię na glebę a nie jesteś niczemu winny... Czy to ma rację bytu?
w300i napisał/a:
państwo policyjne - państwo bezpieczne
to zalezy od tego kto ustala to co jest bezpieczne a co nie
dla niektorych to ze ludzie korzystaja z internetu jest niebezpieczne, nie sadze zebys chcial mieszkac w takim kraju
tak czy tak wszędzie tak jest ;p z tym że tak jak napisałeś w Polsce jest tylko "jeb" w Rosji zapewne ostrzegawczy strzał w tył głowy a później na glebę
Centurion napisał/a:
to zalezy od tego kto ustala to co jest bezpieczne a co nie
no to jest raczej proste i oczywiste ;p
Centurion napisał/a:
znalazł bym sobie inne zajęcienie sadze zebys chcial mieszkac w takim kraju
w Polsce widziałem to samo na własne oczy jak wracałem z meczu... wracaliśmy podstawionym pod stadion autobusem, jakieś młotki na końcu "wyciągnęli" pod czas jazdy tylnią szybę i rzucili ją gdzieś na chodnik, jakaś babka dostała odłamkami szkła, a że to był podstawiony autobus to dla NASZEGO bezpieczeństwa jechały za nami radiowozy, żebyśmy gdzieś po drodze w Łodzi nie obskoczyli wpierdol, wyżej wspomnieni policjanci kazali zatrzymać autobus wzieli kilku gostków z autobusu co byli akurat pod ręką, rzucili na ziemie i przyłożyli lufy do łba dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu... mnie akurat tylko spisali, ale do domu wracałem już zwykłym MPK
Ten na zdjeciu to Putin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów