📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co oni odjebali, że na prostej drodze złapał boka? Miał też rusek szczęście, że nie robił w pełni za zderzak i nie zmiażdżyło mu łba.
Kubaeinstein napisał/a:
Co oni odjebali, że na prostej drodze złapał boka? Miał też rusek szczęście, że nie robił w pełni za zderzak i nie zmiażdżyło mu łba.
Silnik tego gruza pozwala nadal się rozpędzić do ponad 150. Wyjebane zwieszenie, hamulec działający już tylko na jednym kole plus standardowy u ruskiego poziom alkoholu we krwi i masz efekt.
Loda mu robił - i co się dziwisz?
To jest inny naród ,inaczej wychowani zupełnie kulturowo i społecznie,czasami pracowałem z azerami,kazachami,nawet chyba był jeden tam typowo ciapaty kiedyś,tylko on uprawiał tam jakieś sporty ale czy biała ruś czy czerowna jeden chuj Wam powiem Ci ludzie mają zupełnie inne oprogramowanie niż polskie a wciska się nam że "My" się nie różnimy niczym od "Nich" że jesteśmy identyczni,no pasaran.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów