📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole w tej rosji to same pojeby.
Mam nadzieje, ze znajda kolesia ))
Czekamy teraz na filmy, z nim w roli glownej
Czekamy teraz na filmy, z nim w roli glownej
Jedno z większych skurwysyństw, to jak takie zjeby klepią laskę i nóż się w kieszeni otwiera, ale w tym przypadku nie żal mi jej, na chuj sama do nich lezie? Widocznie to lubi.
widać szmata przyzwyczajona, normalna kobieta by się popłakała, obraziła i zadzwoniła po pały, starego albo starszego brata. Pewnie zasłużyła i tyle.
A. nie dała mu?
B. to jest były który się dowiedział, że daje wszystkim tylko nie mu ?
B. to jest były który się dowiedział, że daje wszystkim tylko nie mu ?
Jak mnie to wkurwia jak jakiś koleś zabije kundla to go kurwa pół świata szuka, a za takie akcje, ni chuja, chociaż są na necie.
E tam przecież to Rosja
chuj w tych rusków, niech sie sami wybijają, a dziewoją niepogardziłbym, szkoda, ze sie tak daje
W Polsce by go szukali, trąbiłaby Uwaga i Interwencja, a w Rosji mają wyjebane. Tam ściga się tylko opozycjonistów
Tam prawo dżungli silniejszy wygrywa.On jeszcze nie wie,że jej pochwa właśnie wysłała sms do mózgu że musi się z kimś przespać żeby ten ktoś zajebał tego młokosa.
A tak swoją drogą to dlaczego te ruskie to takie kurwy bez zasad,biją słabszych i poniżają i do tego nagrywają jeszcze głupie filmy.Chcą skakać na główkę z dachu - niech skaczą, chcą zapierdalać milion na godzinę ładą - niech zapierdalają ale po chuj wrzucają filmy jak dręczą babkę w tramwaju, biją dziewczynę lub napierdalają jakiegoś gnoja za damski chuj. Nigdy nie zaczepiają nikogo ich postury ani ich siły bo by film nie wyszedł bo wpierdol by dostał jeden z drugim. Te młode ruskie to takie kurwa głupie że szok
A tak swoją drogą to dlaczego te ruskie to takie kurwy bez zasad,biją słabszych i poniżają i do tego nagrywają jeszcze głupie filmy.Chcą skakać na główkę z dachu - niech skaczą, chcą zapierdalać milion na godzinę ładą - niech zapierdalają ale po chuj wrzucają filmy jak dręczą babkę w tramwaju, biją dziewczynę lub napierdalają jakiegoś gnoja za damski chuj. Nigdy nie zaczepiają nikogo ich postury ani ich siły bo by film nie wyszedł bo wpierdol by dostał jeden z drugim. Te młode ruskie to takie kurwa głupie że szok
szmata zadaje sie z lumpami a na drugim filmie kręcił sie tez jakiś brudas.Niech zdycha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów