18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
cizia666 2012-06-23, 1:22
Ciekawe czy jakiś wegetarianin zjadł by taką roślinkę. Może jest jakiś na sadolu i się wypowie.
Zgłoś
Ludomir 2012-06-23, 1:43
Osobiście wole jak moja łapie muchy, robią o wiele więcej hałasu próbując się wydostać.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
S................x 2012-06-23, 3:52 9
Zgłoś
white_rabit 2012-06-23, 7:35
rosiczka, rośliny tego gatunku zjadaja żywcem swoje ofiary za pomocą soków trawiennych które stopniowo rozpuszczają pechowego owada a wszytko to żeby pozyskać azot, niezbędny do funkcjonowania tych roślinek
Zgłoś
fioletowyaligator 2012-06-23, 8:52 26
@white_rabit

To jest muchołówka.
Zgłoś
DiesIrae 2012-06-23, 12:39
Idealna na sałatkę dla teściowej

You must die I alone am best
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-06-23, 12:49
dlaczego zabiłeś tą biedną biedronkę? Życzę ci byś zgnił w piekle
Zgłoś
sliqe 2012-06-23, 12:49
Skąd ty taką biedronkę starą wziąłeś ?

Mazurczyk , co to za miejsce ?
Zgłoś
speedster 2012-06-23, 12:52
To jest dionaea muscipula

Ni hoooya!
Zgłoś
barachlam 2012-06-23, 12:59
ja tam kiedyś dałem swojej kawałek mielonego kotleta poruszałem włoski coby się zamkła ale chyba jej zaszkodził bo jak kotlet nikł to za jakis czas roślinka się zaczeła czarna robić...
Zgłoś
jakubkrk 2012-06-23, 13:05
Mojej listek zrobił się czarny gdy zjadła biedronkę :/
Zgłoś
m................t 2012-06-23, 13:14
ha tez taka miałem ale uschła
Zgłoś
Marik1234 2012-06-23, 13:19
hehe, roślinka jebie Dronkę
Zgłoś
a................0 2012-06-23, 13:24
Mam i muchołówkę, i rosiczkę, karmię je molami bo się skurwiele panoszą po mieszkaniu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów