📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ciekawe czy jakiś wegetarianin zjadł by taką roślinkę. Może jest jakiś na sadolu i się wypowie.
Osobiście wole jak moja łapie muchy, robią o wiele więcej hałasu próbując się wydostać.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
rosiczka, rośliny tego gatunku zjadaja żywcem swoje ofiary za pomocą soków trawiennych które stopniowo rozpuszczają pechowego owada a wszytko to żeby pozyskać azot, niezbędny do funkcjonowania tych roślinek
Idealna na sałatkę dla teściowej
Mam i muchołówkę, i rosiczkę, karmię je molami bo się skurwiele panoszą po mieszkaniu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów