Zajumane z face .... jak było to do piekła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żebny czarna ta rączka była to można by powiedzieć, że to zupa z małpy
Typowa polska patologia, która odbiera od PiS lewackie "500+". Zjedzą brajanka, a kaska dalej płynie. Żaden problem zrobić kolejnego gówniaka.
AleDlaczego napisał/a:
Typowa polska patologia, która odbiera od PiS lewackie "500+". Zjedzą brajanka, a kaska dalej płynie. Żaden problem zrobić kolejnego gówniaka.
Po "bulu" dupy wnosze, zes brzydki niemozebnie i zadna cie nie chce, wiec i szanse na Brajanka niewielkie.....
AleDlaczego napisał/a:
Widziałem to gdzieś na fejsie, przy tego typu obrazkach nie brakuje bólu dup oburzonych mamusiek. No bo jak to tak można z dzieciaczków żartować w tak ohydny sposób, przecież wszystkie dzieci nasze są kasia majkel małgosia dżon.
prasa napisał/a:
Zajumane z face .... jak było to do piekła
Do piekła to Ty kurwa trafisz. I usiądziesz z nami przy stole
=Lechu= napisał/a:
Do piekła to Ty kurwa trafisz. I usiądziesz z nami przy stole
Zaś mu tak nie słodź, bo uwierzy. W najlepszym razie pod stołem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów