Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
program wykonał nieprawidłową operację. System Windows zyskał stabilność Linuksa a Linux
nie zyskał popularności systemu Windows. Taka sytuacja
poszukajcie w internecie
działa to też z kobietami?
tak, jak dasz kreskę to jest duża szansa że też się ci wypnie
Pfyfyf, tak, daje, z waszych emerytur i deficycik sam się robi.
PiS tak zrobił z 500+, zahipnotyzował biedactwo cebulowe i głosują bo rząd wreszcie "daje".
Pfyfyf, tak, daje, z waszych emerytur i deficycik sam się robi.
to ten typ który zawsze wpierdoli jakąś polityczną gadke kurwa do filmiku o kurze ja pierdole
Może wypowie się jakiś ornitolog, o kij tutaj chodzi?
Kur bankiwa, przodek kury domowej, żyje w terenie, gdzie występują węże dusiciele (pytony). Dusiciel tym mocniej ściska swoją ofiarę, im bardziej się ona szarpie. Gdy ofiara przestaje się ruszać (bo np. została już uduszona), wąż rozluźnia chwyt, i zaczyna ustawiać się pyskiem z przodu ofiary, by ją połknąć, w kierunku "z włosem".
Kur wykształcił odruch rozluźnienia na mocny uścisk, nie szarpie się przy złapaniu przez węża. Gdy dusiciel uwalnia ofiarę by zacząć ją połykać - kur po kilku chwilach ucieka.
Każda kura domowa reaguje takim rozluźnieniem w przypadku mocnego jej pochwycenia, przyciśnięcia do ziemi.
A kreska w piachu jest dla picu
to ten typ który zawsze wpierdoli jakąś polityczną gadke kurwa do filmiku o kurze ja pierdole
nie wal waligóra wyź wyngel bo ci szrek podpierdoli...
Kur bankiwa, przodek kury domowej, żyje w terenie, gdzie występują węże dusiciele (pytony). Dusiciel tym mocniej ściska swoją ofiarę, im bardziej się ona szarpie. Gdy ofiara przestaje się ruszać (bo np. została już uduszona), wąż rozluźnia chwyt, i zaczyna ustawiać się pyskiem z przodu ofiary, by ją połknąć, w kierunku "z włosem".
Kur wykształcił odruch rozluźnienia na mocny uścisk, nie szarpie się przy złapaniu przez węża. Gdy dusiciel uwalnia ofiarę by zacząć ją połykać - kur po kilku chwilach ucieka.
Każda kura domowa reaguje takim rozluźnieniem w przypadku mocnego jej pochwycenia, przyciśnięcia do ziemi.
A kreska w piachu jest dla picu
Fajnie wytłumaczyłaś pierwszą część, ale nie mogę się pogodzić z tym, że kreska jest dla picu... Czy jest na sali drugi ornitolog do konsultacji?
Fajnie wytłumaczyłaś pierwszą część, ale nie mogę się pogodzić z tym, że kreska jest dla picu... Czy jest na sali drugi ornitolog do konsultacji?
Tu chłopak hipnotyzuje samym uchwytem, może faktycznie kreska jest dla picu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów