Ewidentnie widać, że robią to głównie po to żeby nakręcić aferę. Każdy racjonalnie myślący człowiek potrafi sobie wyobrazić jaki skutek może przynieść podchodzenie do nawalonej młodzieży i zwracanie im uwagi, że nie powinni zachowywać się niezgodnie z prawem. Skoro są takimi wielkimi bojownikami moralności to po co im kamera? Odpowiedź jest prosta, typkowi nie chodzi o szanowanie przepisów prawa tylko o nabicie sobie fejmu w internetach. Jego motywacje są typowo egoistyczne, nie ma to nic wspólnego ze szczerą chęcią dbania o ład i porządek na ulicach. Goście mają parcie na szkło. Wynaleźli sobie pozornie chwalebną akcję, na fali której mogą się wybić. Zapomnieli tylko o jednym. Nikt z nas nie jest upoważniony do egzekwowania prawa. Od tego jest Policja. Jeżeli przeszkadzają nam osoby robiące trzodę w naszym mieście to faktycznie możemy zwrócić im uwagę, ale jeżeli to nie poskutkuje to nie my jesteśmy od wylewania im piwa, tylko policjanci, po których zawsze możemy zadzwonić. Tak robi się w cywilizowanym społeczeństwie w momencie gdy ktoś nie potrafi uszanować pewnych norm społecznych i przepisów prawa. Takie wymierzanie sprawiedliwości na własną rękę można stosować w dziczy/dżungli. Chłopaki chcieli być fajni, a w rezultacie ich działanie niczemu ani nikomu nie pomogło, wręcz przeciwnie, doprowadziło do eskalacji przemocy.
Chuja mnie interesuje, czy nabija sobie jakiś fejm, czy osiąga satysfakcję seksualną z tego. Liczy się to, że dobrze robi. Raz, że tępi taką patolę, co w publicznych miejscach się alkoholizuje, a dwa że załatwia to z pełną kulturą. Przypatrz się! Nawet ruskiego nie trzeba znać, żeby zrozumieć. Podchodzi i GRZECZNIE prosi by ten nie pił. Tamen do niego z agresją, chce go oblać, chce go pobicą. Dostaje wpierdol, ale WYŁĄCZNIE defensywny, mimo że tamten mógłby go zmasakrować, to unika walki, cofa się i po prostu wzywa policję, by zajęli się tym debilem. A już wisienką na torcie jest jego koszulka z wiele mówiącym napisem....
przecież to czeczeńcy, więc robią to z powodu ideologii, nie dla odsłon
tyś kurwa widział czeczeńca, a ja znałem ,
ten mój zawsze uważał że jego kraj jest okupowany, a ruskie to chuje
cholernie pamiętliwy facet, choć to lata temu było
Generalnie robią to pod przykrywką wprowadzonego kilka lat temu prawa o zakazie picia i palenia w miejscach publicznych.
W przypadku tytoniu chodzi o dworce pkp i pks czy galerie itp zbiegowiska.
minds.com/Konflikty/Jeszcze jedno,nie pijesz to na siłę nie uszczęśliwiaj innych.Tak robią weganie i muzułmanie.Uwaga zajebane nie pamiętam skąd.Znajomi weganie wyjechali i zostawili nam swoje psy.Psy miały żarcie wegańskie i chyba obrożę.Ale jak spadł mi kawałek jałowcowej na podłogę to myślałem że razem z dywanem wpierdolą.Pozdrowienia dla wszystkich zjebów co myślą że nawpierdalali sobie do łba pierdół o żabach i na siłę próbują zainteresować tym innych
pijesz czy ćpasz,
bo jakoś kupy się twoja opowieść nie trzyma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów