W Rosji nastała nowa moda, grupy chłopaczków chodzą i dbają o to by nie było pite na ulicach.
jak znam ruskich to zaraz powstanie samorzutne społeczne komando do fizycznej likwidacji tych "kontrolerów alkoholowej moralności" - taka spontaniczna odpowiedź na walkę z duchem rosji w wydychanym powietrzu...
Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgowaćUwielbiam się napić na świeżym powietrzu. Nie szanuję i nie toleruję wchodzenia komuś na głowę, zwłaszcza w momencie, kiedy ktoś pali głupa zasłaniając się nadinterpretacją słów takich, jak wolność, szacunek i tolerancja.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
@Modrzew88 No wielka niespodzianka. Stawiając do pionu bezkarnych szczeniaków spodziewasz się, że zmienią swoje życie w ułamku sekundy? A nie, Ty wolisz cicho siedzieć w domku i udawać, że nie rusza Cię wszechobecny syf, awantury i panoszące się po osiedlu gnojki, które od czasu do czasu z nudów coś tam rozwalą.
Uwielbiam się napić na świeżym powietrzu. Nie szanuję i nie toleruję wchodzenia komuś na głowę, zwłaszcza w momencie, kiedy ktoś pali głupa zasłaniając się nadinterpretacją słów takich, jak wolność, szacunek i tolerancja.
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
Karmić wieprzowiną i winem.
Cyk, podpisane.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.Przesłanie dla wszystkich, który uważają, że picie nie jest w modzie. Wybierasz zdrowy tryb życia? To se obadaj
Włącz napisy po polsku.
Kocham zespół Leningrad i twórczość Sznura. Polecam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów