📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po takim autku w Polsce można spokojnie przejechać i jeszcze oskarżyć kogoś o zanieczyszczanie ulicy Jak dla mnie mało zabawne, gdyż uważam że ulice nie są torem wyścigowym, miejscem na rywalizację czy jak tutaj placem zabaw, ale piwko dam może innym się spodoba.
[up] Nie być smutas, niezłą bym miał bekę jakbym podczas jazdy zobaczył takie coś. Przynajmniej chwilowe oderwanie od tej szarości ulic i korków.
przeciez to auto naszego malego Lecha Kaczuchy
Równe drogi mają skurczysyny.U nas taka eskorta zaraz by w jakiejś dziurze utknęła...
Ale jaki efekt daje pierwszy raz widzę filmik z Rosji i tak spokojnie jadących kierowców
"Co weekend jestem VIP-em jestem V.I.P
Jestem VIP-em, dupy wkładają nogę w drzwi..."
Jestem VIP-em, dupy wkładają nogę w drzwi..."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów