18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
zypon 2014-01-13, 6:54
mac80 napisał/a:

Daj spokój, to, że sobie po mnie pojechałeś, niechaj serce Twe rośnie . To, że nie rozumiesz mojego przesłania jest przykre, po prostu nie widzisz, że masz do czynienia z tym samym "jądrem zła".

Jeżeli mamy do czynienia z rakiem... to ten rak przybiera różne formy. Mamy do czynienia z rakiem mózgu i jąder, rakiem żołądka i języka... . To wszystko jest rakiem, przyjmuje inną formę i atakuje różne organy, które mimo wszystko są z sobą połączone. Jednocześnie są stale narażone na ataki tegoż raka, żaden organ nie może "czuć" się bezpiecznie dopóki raka nie wyeliminujesz.

Co do kacapów, napisałem jasno, Putinowska Rosja nie jest dobra, nie pochwalam jej działań (co z resztą piszę w wielu komentarzach). Niemniej pod tym względem, pod tym pismem podpisuję się dwoma rękami.

Ciągle nie odpowiadasz mi na pytanie, tylko opowiadasz jakieś metaforyczne truizmy o raku. Powiedz mi konkretnie: jak ta para gejów zapinających się w dupy w zaciszu swego domu godzi w prawa twoje i większości społeczeństwa ? Niektórzy ludzie lubią jak im się sra na klatę, inni lubią być chłostani, jeszcze inni lubią jak się im szcza na twarz. To nie jest normalne i napawa mnie obrzydzeniem, ale to jest ich sprawa. Niech sobie robią co chcą. Czy gość który lubi jak mu kobieta sra na klatę również godzi w twoje prawa ? Może ich również ścigajmy ? Może te pary które się przykuwają kajdankami do łóżek też ?

Myślę, że rakiem można nazwać taką postawę jak twoja: wpierdalanie się w prywatne życie ludzi.

Powiedz mi tak szczerze, czy gdyby wprowadzono takie prawo ścigania za homoseksualizm i byś zobaczył pewnego dnia w telewizji jak prowadzą taką ciotę zapłakaną, w kajdankach proszącą o litość i w ogóle... czerpał byś z tego widoku jakąś satysfakcję ? cieszył by cię tę widok cierpiącego człowieka ? jego jedyną winą byłoby to że się ruchał z drugim gejem we własnym mieszkaniu...

Niczym się nie różnisz od muslimów. Jedyna różnica to miejsce zamieszkania i religia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów