Od kilku dni odbywają się manewry Rosyjskiej floty na Pacyfiku. Udostępniono wideo z testowego rozdupcenia okrętu pociskiem moskit.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ekolodzy powinni z nimi zrobić porządek
Jako ekspierd w dziedzinie uzbrojenia powiem tylko, że nie dokonał tego na pewno pojedynczy (i wątpię aby nawet podwójny) pocisk 3M80 zwany potocznie "moskitem". Musiało to być coś szybszego i mocniejszego, a co dokładnie?
Niestety , ale Rosjanie są mistrzami w produkcji tego typu wynalazków (USej nie dorównuje im) i mają tego mnóstwo w swoim asortymencie.
Niestety , ale Rosjanie są mistrzami w produkcji tego typu wynalazków (USej nie dorównuje im) i mają tego mnóstwo w swoim asortymencie.
No dobra ale czy CIWS tego nie sprzątnie?
Tak pozamiatane jakby sowieci nie mieli tego samego...
heartshade napisał/a:
Jako ekspierd
ekspierd to jak już zwietrzeje, czy w chwili jak wypuszczasz kolejnego, ten poprzedni staje się eks?
heartshade napisał/a:
Jako ekspierd w dziedzinie uzbrojenia powiem tylko, że nie dokonał tego na pewno pojedynczy (i wątpię aby nawet podwójny) pocisk 3M80 zwany potocznie "moskitem".
Typowy z ciebie "ekspert", taki jak od Macierewicza. Nie widziałeś nawet pierdolnięcia P-21 albo P-22 na żywo, więc co się wypowiadasz o Moskitach?
Jaranie się Rosją to pedalstwo, a Putin i Miedwiediew to ciota i chuj.
Red Alert 2. Jedna z lepszych strategii w historii gier!! Gimby nie znajo...
ta ich rakieta jest już stara i na dzisiejsze czasy łatwa do wykrycia .... nie wiem czy wiecie ale Polska i Norwegia posiadają na ten moment jedne z najnowocześniejszych rakiet przeciwokrętowych ... bardzo trudne do wykrycia Naval strike missile
ShalomSkurwysynu napisał/a:
ta ich rakieta jest już stara i na dzisiejsze czasy łatwa do wykrycia .... nie wiem czy wiecie ale Polska i Norwegia posiadają na ten moment jedne z najnowocześniejszych rakiet przeciwokrętowych ... bardzo trudne do wykrycia Naval strike missile
Ta, a wyrzutnie na Stefanie Batorym.
@ShalomSkurwysynu Nawet jeśli posiadamy to by trzeba było nimi strzelać jak z Katiusza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów