Od kilku dni odbywają się manewry Rosyjskiej floty na Pacyfiku. Udostępniono wideo z testowego rozdupcenia okrętu pociskiem moskit.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Ciekawa sprawa ale jeszcze ciekawsze jest jak to by się sprawdziło w prawdziwej walce, bo takie coś to tylko pokazówka
Bluedraenei obyśmy nie musieli tego doświadczyć na własnej skórze.
Kurwa, ten pocisk powinien jebnąć w 0:27. Wtedy siadłoby idealnie z muzyką!
Pomyłka w ten statek uderzyły prawie jednocześnie dwie rakiety 0:32-0:34
Grzmilu78 napisał/a:
Pomyłka w ten statek uderzyły prawie jednocześnie dwie rakiety 0:32-0:34
Faktycznie jest info, że druga rakieta wyjebana była z atomowego okrętu podwodnego
Ciekawe czy sam okręt nie był wyładowany jakimiś materiałami wybuchowymi dla większego pierdolnięcia.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Ciekawe czy sam okręt nie był wyładowany jakimiś materiałami wybuchowymi dla większego pierdolnięcia.
gdzies widzialem opis ze to byla poprostu makieta statku
Co to za muzyka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów