Pedałuj z góry a pod górkę bez pedałowania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W Polsce też jest takie miejsce.
czekan na fizyka-geografa (i kogo tam), który mi to wyjaśni jak o możliwę
Mnie się wydaje, że w tym miejscu jest osłabiona grawitacja i jak ziemia się obraca w prawo, to wytwarza się siła, która pcha rowerzystę pod górkę. Pewnie gdyby postawić tam wagę, to ważyliby dużo mniej niż normalnie. Tak mi się wydaje.
W Polsce to jest w drodze na gore Żar i spowodowane jest złudzeniem optycznym, drzewa nie rosną pionowo w gore wzgledem ulicy i sprawia wrazenie iz przedmioty samoistnie poruszaja sie pod gore, wezcie kiedys poziomice
Niedaleko mojej mieściny jest miejsce, w którym jest rzeczywiście góra, stawiając samochód na luzie nie zjeżdża on w dół a nawet pod górę się 'toczy'. Rzekomo wpływ na to mają silne 'prądy wodne' or 'żyły wodne'(nie wiem jak to dobrze nazwać).
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Mnie się wydaje, że w tym miejscu jest osłabiona grawitacja i jak ziemia się obraca w prawo, to wytwarza się siła, która pcha rowerzystę pod górkę. Pewnie gdyby postawić tam wagę, to ważyliby dużo mniej niż normalnie. Tak mi się wydaje.
to jest odbicie lustrzane filmiku, geniuszu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów