📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale mają mordy powykręcane od grochów.
I wez tu zagdaj do laski jak taki halas:D pewnie bierzesz jak szmate za reke i jest twoja
Ta To klip nagrywany dla zwały przez rosyjskich dj grających na co dzień w radiu. To ci sami, którzy tańczyli w piaskownicy. Tamten filmik był częścią audycji GOPNIKI. Kto taki to gopnik odsyłam do google. Oni starają się do nich upodobnić.
Mają dystans do siebie
o boze jak ja kochalem dziewczyny ze slowianska uroda masakra, piekne te ruski niektore, szczegolnie co tancza na scenie, na wschod sie fajnia kurwi@ą na zachód tez nonstop w mtv itd tylko w tej polsce patologia laski nie chca sie bzykać nonstop, jak masz juz swoja to dobrze ale zeby jakeis spontany trzaskac? to tylko z brzydkimi patolożkami ;/ a sliczne dziewczyny sie nie piernicza tylko hajs chca i kwadrat
@pika
Twoja ręka zawsze będzie chciała się z Tobą ruchać, uwierz mi
Twoja ręka zawsze będzie chciała się z Tobą ruchać, uwierz mi
Jestem najlepszy
@Adash1991
Dj Jim - Hard Bass adidas
Dj Jim - Hard Bass adidas
a oni jeszcze tych wiejskich dresów używają ?? no ale dziewczyny to fajne w tej Rosji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów