Archiwalne zdjęcia z rosyjskiej kliniki aborcyjnej. Nie wiem z którego roku pochodzą te fotografie. Nie wiem również dlaczego lekarze noszą czapki kucharskie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widzę, że zlecieli się rycerze kolumba od ks. Natanka dobrze.... powiedzcie więcej o tej strasznej aborcji i wmawiajcie mi, że moja wolność to wasz grzech
sanctusdiavolos napisał/a:
Nie wiem również dlaczego lekarze noszą czapki kucharskie.
Dlatego,że z kliniki prosto do kuchni z tym co uskrobane.
Cytat:
na czwartym zdjęciu przy fotelu jest garnek, więc może pracują też w przyzakładowej stołówce. w sowietach nic się nie marnuje
@JebaćCyganów - Jakim chujem Cygan zna Rosyjską historię , Ty się kurwa ciesz, że się urodziłeś w ogóle, bo jak patrzę na brudasów to jestem za eutanazją i aborcją , ciesz się również, że Cie ten cały Stalin łachudro nie spalił w piecu
@szer.Lucjan
rycerze kolumba od ks. Natanka ? Twoja wolność to nasz grzech ?
Człowieku Natanek jest teraz w modzie jak gumy do żucia mamba sprzed 10 lat.
A grzechem jest fakt, że taka łachudra wyszła na ten świat, ile ta Twoja - z całym szacunkiem do Twojej mamy - mama musiała się śniegu nażreć żeby takiego bałwana wysrać ...
@szer.Lucjan
rycerze kolumba od ks. Natanka ? Twoja wolność to nasz grzech ?
Człowieku Natanek jest teraz w modzie jak gumy do żucia mamba sprzed 10 lat.
A grzechem jest fakt, że taka łachudra wyszła na ten świat, ile ta Twoja - z całym szacunkiem do Twojej mamy - mama musiała się śniegu nażreć żeby takiego bałwana wysrać ...
@up
odezwał się jełop co ma "prywatny serwer metina" w awatarze ja wiem, że każde narodzone chciane czy niechciane dziecko to dla ciebie kasa bo słyszałem że w tą inteligentną inaczej grę pykają właśnie takie ~9-12 latki
i chuj ci do tego czy chce wyskrobać czy nie.... albo zróbmy inaczej... ja zrobię dziecko a ty będziesz bulił na jego utrzymanie... pasuje? To będzei takie chrześcijańskie....
radzę dobrze, nie wpierdalaj swojego tępego łba do życia innych bo ci go utną.. dziękuję
odezwał się jełop co ma "prywatny serwer metina" w awatarze ja wiem, że każde narodzone chciane czy niechciane dziecko to dla ciebie kasa bo słyszałem że w tą inteligentną inaczej grę pykają właśnie takie ~9-12 latki
i chuj ci do tego czy chce wyskrobać czy nie.... albo zróbmy inaczej... ja zrobię dziecko a ty będziesz bulił na jego utrzymanie... pasuje? To będzei takie chrześcijańskie....
radzę dobrze, nie wpierdalaj swojego tępego łba do życia innych bo ci go utną.. dziękuję
Odpowiedź na nurtujące pytanie dotyczące czapek kucharskich
papilot.pl/wydarzenia/10646/Zupa-na-wywarze-z-ludzkiego-plodu-chinski-...
papilot.pl/wydarzenia/10646/Zupa-na-wywarze-z-ludzkiego-plodu-chinski-...
@ser lucjan
Mylisz się tu nie chodzi o Twoją wolność, lecz o czyjeś podstawowe prawa. To tak jakbym miał "wolność" do życia moich dzieci.... rozumowanie musztardy: jak chcę to żyją, jak chcę to nie i proszę się niewpierdalać. Chyba brzmi zupełnie absurdalnie.
Mylisz się tu nie chodzi o Twoją wolność, lecz o czyjeś podstawowe prawa. To tak jakbym miał "wolność" do życia moich dzieci.... rozumowanie musztardy: jak chcę to żyją, jak chcę to nie i proszę się niewpierdalać. Chyba brzmi zupełnie absurdalnie.
sanctusdiavolos napisał/a:
Mam wrażenie,że znasz odpowiedź na to pytanie ;>
@dmnklg
płód nie ma praw kurwa....
wyjmij jakiegoś z macicy w 1 tygodniu poczęcia i przedstaw mu jego prawa bo chyba ich nie zna
płód nie ma praw kurwa....
wyjmij jakiegoś z macicy w 1 tygodniu poczęcia i przedstaw mu jego prawa bo chyba ich nie zna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów