Archiwalne zdjęcia z rosyjskiej kliniki aborcyjnej. Nie wiem z którego roku pochodzą te fotografie. Nie wiem również dlaczego lekarze noszą czapki kucharskie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Masz więcej takich zdjęć?
będzie więcej płodów?
Piwko jak nic.
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
Pod pewnymi względami ZSRR był bardziej cywilizowany od dzisiejszej Polski.
a co oni kurwa na tym trzecim zdjęciu gotować będą?
edit:
jeszcze jedno mnie ciekawi czy osoba która jest w 100% za abrocją, gdy usłyszy od swojej matki, że chciała dokonać aborcji no ale nie wyszło to czy ten ktoś nie powinien się zabić żeby być uczciwym wobec swoich poglądów? hehe
edit:
jeszcze jedno mnie ciekawi czy osoba która jest w 100% za abrocją, gdy usłyszy od swojej matki, że chciała dokonać aborcji no ale nie wyszło to czy ten ktoś nie powinien się zabić żeby być uczciwym wobec swoich poglądów? hehe
Tyle w tym temacie.
pierdolnij się w głowę.
cywilizowany zsrr, bo stalin pozwalał na aborcję? (której zresztą w 1932 zakazał)
pierdolnij się w głowę.
zajebiste czapki kucharskie
Problem aborcji poruszają ci, którym wyskrobanie już nie grozi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów