dodatkowe atrakcje dla pasażerów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czelabińska siłownia
Noo i gitara, u nas gimby i emo/hipster/pedały nie lubią się brudzić i wysilać (jeszcze by sobie te patyki połamały) ...
U nas jak sie autobus spierdoli to wszyscy wysiadają i wyklinają, nikt nawet nie spyta co się stało i czy pomóc. A autobusy zajebane po same brzegi przecież czasem ;p
.:. napisał/a:
Mieszkałeś w Białymstoku?
Tak w ramach ciekawostki , trolejbusy jeżdzą tylko w trzech Polskich miastach : Gdyni, Lublinie oraz Tychach
Unrecordable napisał/a:
Tak w ramach ciekawostki , trolejbusy jeżdzą tylko w trzech Polskich miastach : Gdyni, Lublinie oraz Tychach
Chcesz przez to powiedzieć, że nie jeżdżą w Białymstoku?
.:. napisał/a:
Chcesz przez to powiedzieć, że nie jeżdżą w Białymstoku?
niee , dlaczego? chce przez to powiedzieć że jeżdżą w Gdyni, Lublinie oraz Tychach
to zeście się dogadali!
Czy u nas pomogliby ludzie? Kiedyś - tak. Dziś, ludzie są wybredni, kupują wszystko, nic nie ma za darmo i skoro płacą za bilet, to się należy. Słusznie. W obliczu układów, korupcji i marnowania pieniędzy. Jednak, czasem dobrze byłoby, aby wszyscy wysiedli i pchnęli do przodu to coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów