koniec cwaniakowania[video]
[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie rozumie po radziecku
A spasiba gdzie? :/
zbyszko z lublina napisał/a:
nie rozumie po radziecku
Rosyjski i Radziecki to dwa inne słowa- tak jak Rosyjski pochodzi od Rosji, tak Radziecki (tudzież Sowiecki) od słowa Rada (совет). Taka ciekawostka na przyszłość. Pozdrawiam.
Zapomniałem: совет fon. sowjet
Świetny film, polecam
Dlatego właśnie jestem za powszechnym prawem do posiadania broni.
no bo to rosja ...
trzeba mieć broń by normalnie żyć bo albo ciebie rozpierdolą albo cie coś przejedzie albo chuj wei co
tam wszystko możliwe
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
trzeba mieć broń by normalnie żyć bo albo ciebie rozpierdolą albo cie coś przejedzie albo chuj wei co
tam wszystko możliwe
Cytując wikipedie:
Zaginął 20 sierpnia 2002 r. w Osetii Północnej podczas kręcenia filmu Łącznik w Przełęczy Karmadońskiej na skutek zejścia lawiny. Ze zboczy oderwał się lodowiec i zsunął się 33 km w dół wąwozu. Tragedia wydarzyła się już po drugim dniu pracy na planie. Ciała Siergieja Bodrowa nigdy nie odnaleziono. Miał żonę Swietłanę oraz dwójkę dzieci. Śmierć bożyszcza młodego pokolenia została uznana przez Rosjan za najważniejsze wydarzenie 2002 r. po ataku terrorystycznym na Dubrowce, gdzie zginęło 165 osób.
Cytując wikipedie:
Zaginął 20 sierpnia 2002 r. w Osetii Północnej podczas kręcenia filmu Łącznik w Przełęczy Karmadońskiej na skutek zejścia lawiny. Ze zboczy oderwał się lodowiec i zsunął się 33 km w dół wąwozu. Tragedia wydarzyła się już po drugim dniu pracy na planie. Ciała Siergieja Bodrowa nigdy nie odnaleziono. Miał żonę Swietłanę oraz dwójkę dzieci. Śmierć bożyszcza młodego pokolenia została uznana przez Rosjan za najważniejsze wydarzenie 2002 r. po ataku terrorystycznym na Dubrowce, gdzie zginęło 165 osób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów