📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko, ze imo Putin nie ma z pozostalymi panami wiele wspolnego.
Stalin był Gruzinem.
pierdolisz jak eurokochaś. Propaganda anty rosyjska rodem z dalekiego zachodu,ktory nie ma wpływu na decyzje putina,bo on ma to,czego nie maja oni-jaja. Zapytaj rosjan co sądzą o Putinie,nagraj i wstaw.Tylko zrob to ty,a nie jakas telewizja.
@H1ghlander:
Dziadek Putina był kucharzem Stalina. Może to niewiele, ale jednak
Dziadek Putina był kucharzem Stalina. Może to niewiele, ale jednak
Porównywanie Putina z komuchami i ogólnie nazywanie dzisiejszej Rosji komunistyczną jest niezłym pierdoleniem. Komuny szukajcie w Brukseli. Widzę, że media i opowieści kolegów robią swoje. Putin to centroprawicowiec i konserwatysta.
Komentarzem do czego?
Gdyby doszło do owej wojny na skalę globalną mam nadzieję ze Rosja stanie się potęgą (większą niż jest!). A jeśli odzyskalibyśmy suwerenność bo jak wiadomo teraz jej nie posiadamy względem unii Europejskiej sami byśmy sięgnęli po rozum do głowy i wybrali równie inteligentną osobę by prowadziła interesy Polski i nie dała więcej brudzić nam barw narodowych i rozkradać ziem.
Świnie można by było nauczyć prostej zasady dymasz społeczność pewnego dnia krew się z ciebie spuści do ostatniej kropli a potomkowie twoi podzielą twój los i może wtedy ze strachu przed ubojem świnie miałyby na uwadze to że władza jest dla ludu a nie lud dla władzy.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
"Porównywanie Putina z komuchami i ogólnie nazywanie dzisiejszej Rosji komunistyczną jest niezłym pierdoleniem. Komuny szukajcie w Brukseli. Widzę, że media i opowieści kolegów robią swoje. Putin to centroprawicowiec i konserwatysta. "
Jaka komuna, wiesz co to komuna w ogóle? Nigdzie na świecie nie ma "komuny" żadnej. A brukselka to jedna wielka biurokracja
Jaka komuna, wiesz co to komuna w ogóle? Nigdzie na świecie nie ma "komuny" żadnej. A brukselka to jedna wielka biurokracja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów