📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale autorowi to chodziło o młotek, a nie o maszynę do układania kostki...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
dość powszechne urządzenie, niemal na kazdej budowie je widuję...
Bez młota, to chuj nie robota
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Bez młota, to chuj nie robota
Za 20 lat będziemy też tak mieli!
Do wszystkich pseudo-technicznych gimbusów takie maszyny w Polsce są już od ładnych paru lat
ja tu nie widzę nic nadzwyczajnego ... a tym bardziej sadystycznego ... do wyjebania ...
Tylko w Polsce kładą kostkę jedna po drugiej, w Holandii mają taki fajny bajer do "rozwijania" kostki.
Zajebisty młotek z takim faktycznie robota idzie szybciej ale sie namęczyłem z takim małym
Jakby nie patrzył urządzenie fchuj pomysłowe
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów