potrąciła i spierdoliła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
łeee chiken. pok! pok! pok!
Chciał jej pomóc ale dostał przez radio wezwanie do wypadku - potrącenia przechodnia i musiał jechać
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
gdzie tam... zostawił flaszkę na pocieszenie i spierdolił
huja tam...wolal by dobic niz oddac flaszeczke
włącz kurwa myslenie
koles wrzucil to 6 dni temu a jezeli ktos wrzucil 2 czy 3 dni temu to powinno pojsc do bylo.pl bo on byl pierwszy O_o
włącz kurwa myslenie
koles wrzucil to 6 dni temu a jezeli ktos wrzucil 2 czy 3 dni temu to powinno pojsc do bylo.pl bo on byl pierwszy O_o
Ale wyjść i wlepić mandat miał czas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów