📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:01
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samudaripen, To taka prawda jak Twój wiek. Po pierwsze chuja wiesz, a standard życia nie był lepszy. Owszem praca szukała człowieka, ale to był zabór i byliśmy traktowani jak jakieś ścierwo ... Podludzie dla wywyższających się czerwonych panów... Najpierw pojmij chociażby to, że propaganda zamydlała oczy, a człowiek cierpiał jeszcze bardziej. Ludzie na wsiach mieli tylko nieco lepiej... Ale przecież każdy widzi to inaczej.
shavoth napisał/a:
Uzmysłów sobie pitolu zanim zaczniesz kogoś obrażać, że gdyby każdy kultywował wystrajanie swoich mieszkań według tradycji przodków, to byłaby chujnia na maksa. Ty na pewno mieszkałbyś w ścianach oblepionych błotem lub na drzewie.
Co ma tradycja wspólnego z dywanem na ścianie...
Ty tak na poważnie czy pijany byłeś jak to pisałeś...?
Równie dobrze możesz wyjść z założenia że żadnego elementu kultury przodków nie należy kultywować i stać się, albo już jesteś, jednym z tych światłych postępowców...
PancerIV napisał/a:
Samudaripen, To taka prawda jak Twój wiek. Po pierwsze chuja wiesz, a standard życia nie był lepszy. Owszem praca szukała człowieka, ale to był zabór i byliśmy traktowani jak jakieś ścierwo ... Podludzie dla wywyższających się czerwonych panów... Najpierw pojmij chociażby to, że propaganda zamydlała oczy, a człowiek cierpiał jeszcze bardziej. Ludzie na wsiach mieli tylko nieco lepiej... Ale przecież każdy widzi to inaczej.
Przecież napisałem, że standard życia w latach 90 był znacznie gorszy niż teraz, a o PRL'u nie będę nawet wspominał bo to już totalna zapaść. Przetrzyj oczy, załóż bryle i przeczytaj jeszcze raz co napisałem bo obrażasz, że chuja wiem, a potem powtarzasz to co napisałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów