Program był o tym jak to propaganda gender i homo napływająca z USA jest wchłaniana przez Europę (oraz o tym, że prawda i tak wyjdzie na jaw...)
0:14 - "A jak to wyglądało naprawdę"
Ok ale jeszcze większe prawdopodobieństwo jest iż trafisz na pedofila heteroseksualistę niż homoseksualistę. Widzę że matematyka nie jest twoją dobrą stroną.
Dust, widzę że nikt nie ma na tyle jaj, wiec Ja to napiszę: WYPIERDALAJ słoneczko
Widać prawicowe inteligenty uważają równe prawo dla wszystkich za coś złego. A później się dziwią iż porównują ich do nazistów...
Nie myl prawa karnego I prawa cywilnego. ..
No, ale o co ci chodzi? Czyzby, w ktoryms z tych praw rozrozniano hetero i homo? Rowne prawa to rowne, nie wazne czy cywilne czy karne.
Mnie tylko dziwi, że tylu bolaków-prawdziwych patryjotuw tak opluwa gejów, którzy są przecież ich rodakami, którzy w odróżnieniu od wielu buraków i wąsatych januszy, płacą podatki i nikomu krzywdy nie robią. Nie jest to czasem hipokryzja? Szczególnie, że są pewne przesłanki, że np taki Dmowski również był gejem...
Pisałem już wyżej. Dwóch panów w świetle prawa cywilnego, pobrać się nie może i np. płacić wspólnych podatków.
@DUST DEVIL
No i jebią propagandę do głów od zarania dziejów. Jakiś spisek zdemaskowałeś? Nikt nigdy nie mówił, że Ruscy są obiektywni bo nie są. Jak każdy NORMALNY kraj starają się kreować rzeczywistość pod własne "ja".