📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie, ruscy juz mnie niczym nie zdziwia
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Toż to nie jest prawdziwa Rosja tylko jakieś niewiadomo co. Gdzie jest wódka, broń atomowa, przekleństwa, wciąż nieżywy Stalin, Migi-19, sierp i młot? Poza tym komputerowa animacja z ruskim dubingiem pasuje jak igła do balona.
grunt to zachęcić klienta. twórcy pamiętali że tv to przede wszystkim młodzież kumająca te pierdoły, teraz każdy powie matce że ten proszek jest zajebisty niczym pasztet zajebisty i kasa wpada dla proszkowników hehe, jak oglądam te pojebstwo ze sztucznie uśmiechniętą babą z reklamy vanish to już wiem że tego nie kupie. manipulacja łaaaaaaaa!
@Basika
Ty nie możesz być rzeczywista, tacy ludzie nie istnieją !
Ty nie możesz być rzeczywista, tacy ludzie nie istnieją !
tam i tak połowa dziciaków wciąga klej pod mostem. W reklamach przynajmniej propagują lepszy towar.
kakameo napisał/a:
Można ten proszek kupić legalnie?
w Polsce przynajmniej tabaka jest legalna ;s
shark123 napisał/a:
w Polsce przynajmniej tabaka jest legalna ;s
Nie ciesz się zbytnio, władze coś wymyślą pewnie i na to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów