wersja z jajkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwy się ładnie bawią, a w afryce dzieci głodują :/
Do końca byłem przekonany, że tam w środku jest jedno tak twarde, że się nie da rozbić na głowie...
uszatok napisał/a:
@76200
Zasługują na to. Przecież są czarne.
A co ci czarne dzieci z Afryki zrobiły? Ja rozumiem kurwa nienawidzić czarnoskórych imigrantów - bandytów, który podpierdalają telewizory , zabijają i tworzą swoje czarne getta w stanach, Francji itd. i chuj wie co jeszcze, no ale bez przesady - kurwa - dzieci to dzieci.
Jeżeli oceniasz człowieka po kolorze skóry - to kurwa gratuluje ograniczenia umysłowego.
Jebani gimnazjaliści
@76200
Obserwując od jakiegoś czasu ten portal zauważyłem dziwną skłonność użytkowników to wszczynania kłótni.
Napisałem to w formie żartu, tak jak są żarty o żydach, Polakach, to są też o murzynach. To, że tak napisałem, nie oznacza, że jestem "ograniczony umysłowo" i dla Twojej wiadomości, ukończyłem szkołę gimnazjalną.
Tak więc oficjalnie oświadczam, że nie mam nic do dzieci żyjących w Afryce, nie jestem bezmózgim skurwielem.
Szkoda, że oceniłeś mój poziom intelektualny na podstawie jednej wypowiedzi, której wydźwięku nie do końca zrozumiałeś. Mam nadzieję, że wyprostowałem sprawę i zrozumiałeś, że moja wypowiedź nie miała charakteru ofensywnego. Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwując od jakiegoś czasu ten portal zauważyłem dziwną skłonność użytkowników to wszczynania kłótni.
Napisałem to w formie żartu, tak jak są żarty o żydach, Polakach, to są też o murzynach. To, że tak napisałem, nie oznacza, że jestem "ograniczony umysłowo" i dla Twojej wiadomości, ukończyłem szkołę gimnazjalną.
Tak więc oficjalnie oświadczam, że nie mam nic do dzieci żyjących w Afryce, nie jestem bezmózgim skurwielem.
Szkoda, że oceniłeś mój poziom intelektualny na podstawie jednej wypowiedzi, której wydźwięku nie do końca zrozumiałeś. Mam nadzieję, że wyprostowałem sprawę i zrozumiałeś, że moja wypowiedź nie miała charakteru ofensywnego. Dziękuję i pozdrawiam.
@uszatok
Nie no spoko, bez spiny nie odebrałem tego w formie żartu, bo jest tu sporo takich osób wypowiadających się w podobnym tonie, tylko nie koniecznie dla żartów. Ale skoro tak, to sorry.
A tak z ciekawości zapytam: ukończyłeś coś jeszcze poza gimnazjum?
Nie no spoko, bez spiny nie odebrałem tego w formie żartu, bo jest tu sporo takich osób wypowiadających się w podobnym tonie, tylko nie koniecznie dla żartów. Ale skoro tak, to sorry.
A tak z ciekawości zapytam: ukończyłeś coś jeszcze poza gimnazjum?
Chociaż bawić się potrafią.
Nie rozumiem tej gry. Co ciekawego jest w rozjebaniu sobie jajka na głowie?
Pewnie tyle co 22 idiotów biegających za skórzaną kulką...
Pewnie tyle co 22 idiotów biegających za skórzaną kulką...
@76200
Rozumiem Twoją reakcję, jest jak najbardziej prawidłowa.
Dla zaspokojenia Twojej ciekawości dodam, że ukończyłem także liceum ogólnokształcące i studiuję na AWF-ie.
Rozumiem Twoją reakcję, jest jak najbardziej prawidłowa.
Dla zaspokojenia Twojej ciekawości dodam, że ukończyłem także liceum ogólnokształcące i studiuję na AWF-ie.
W afryce by tak sie mogli kubkami lac, 6 kubków w zadnym nie ma wody
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów