i każda randka jest randką w ciemno
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jezeli pod czapa jest lysy i jest skurwielem to wezmie go az sie cycki beda trzesly
Za pedalsko-gimbusiarskie komixxy piwa nie ma.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@bonguś
to nie jakiś pedalsko gimbusiarski komiks tylko family guy niedouczony ignorancie...za family guya zawsze piwo
to nie jakiś pedalsko gimbusiarski komiks tylko family guy niedouczony ignorancie...za family guya zawsze piwo
pomijając fakt, że to krąży po internecie od kilku lat, to chociaż mógłbyś uciąć ten pasek z dołu ;__;
ja pierdole komixxy na sadisticu czas umierać
chuj ci w dupe bongman tak na poczatek nowewgo roku
@level1989
Chodziło mu o stronę z której jest wzięty obrazek. Masz na dole w chuj dojebany napis "komixxy" kretynie.
Nie chciało Ci się sprawdzić, czy Ci stary jajami zasłonił?
Chodziło mu o stronę z której jest wzięty obrazek. Masz na dole w chuj dojebany napis "komixxy" kretynie.
Nie chciało Ci się sprawdzić, czy Ci stary jajami zasłonił?
BongMan wszędzie byłeś, wszystko niby wiesz a Family Guy'a nie znasz?
Zawiodłem sie na Tobie..
...a jak sie ma to jest dupnie ;D
Zawiodłem sie na Tobie..
Chociaz wole South Park obecnie, kiedys tak z 9 lat temu bylo odwrotnie.
bongman jesteś idiotą. Na chuj piszesz komentarze pod każdym tematem, aż tak Ci sie nudzi? idź zaśmiecaj tablice swoim (wątpliwym) znajomym na facebook-u, a sadistic zostaw w spokoju.
Przecież BongMan grał w Family Guy... Po co się spinacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów