Końcówka filmu zajebista
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Zjebie wam zabawe. Na końcu rozbija butelke z piwem na łbie typkowi! HA!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wiem, że chuj Was to obchodzi, ale... uwielbiam na sadisticu oglądać: Rosję i jej najebanych obywateli. Nic jednak nie działa tak na poprawę humoru jak (SPOJLER): rozjebanie butelki na łbie typa. Przecież kurwa to było piękne!
A jakie zaskoczenie .
A jakie zaskoczenie .
i znów alkohol wygrał
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jaki z tego morał??? Nie zawsze cwaniak w kapturze na łbie wygra;stary,przechlany trucheł go obskoczył w try miga....
O! Wreszcie jakiś niespodziewany zwrot akcji! Myślałem, że kolejna nudna szarpanina, a tu na końcu niespodzianka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów