18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PentagramOdDiabła 2023-05-30, 18:16 1
Jak zwykle riposta cięta tak, że mało co mnie nie zdekapitowałeś.. jak szatańskiego pomiota. A z tym udźwignięciem to już widzę grubo poleciałeś xDDD Halman to tylko forum, wirtualne, nic nie znaczące w rzeczywistości piwka! ^^
Zgłoś
turor 2023-05-30, 18:27 1
Halman napisał/a:

jak dla ciebie to Pan Halman...

Na Pana to najpierw zrób prawo jazdy, psa na spacer wyprowadź i zmień piwnice na willę

Halman napisał/a:

przy 2 milionach 142 tysiącach piw brak tego jednego musi zaboleć...

Halman, ilu już naliczyłeś użytkowników sadola z IQ poniżej 50 ?
Zgłoś
damian15snk 2023-05-30, 19:05 6
PentagramOdDiabła napisał/a:

Chłop 30 coś lat a jara się wirtualnymi piwami. To sobie ambitny cel znalazłeś. Jesteś pierwszą osobą w moim życiu której nie znam, nie widziałem na oczy a wkurwia mnie, tym swoim mędrkowaniem. Jeśli w prawdziwym życiu jesteś taką przemądrzałą pi**ą to pewnie nikt cię nie lubi i nie raz wyłapałeś na czosnek xDDD
Halman*

Mam takie samo zdanie. Jedno co mi na myśl przychodzi to typ jest rudy, zatem wszystko się wyjaśnia

Zgłoś
darayavahus 2023-05-30, 19:39 4
Jakie wy siury macie małe ego, że gościa, który wrzuca tutaj filmy, bo to kurwa lubi, tyracie. Bo wam się coś nie podoba. I że niby on jest żałosny, wy jebane hieny?
Zgłoś
Folur 2023-05-30, 19:43
Halman napisał/a:

ale wiesz że Ja zawsze te piwa co tobie Mógłbym przekazać wydaję Tym co depczą ci po piętach?
czekając każdego dnia na dzień gdy Któryś/Któraś z Nich zleje ci tymi szczynami dupe...
Zgłoś
kocur 2023-05-30, 19:57 5
Halman napisał/a:

o chuj jakim trzeba być smutnym przegrywem żeby jarać się wirtualnymi piwami
Zgłoś
silwerbalk 2023-05-30, 20:01 1
Ale mu wyjebał ładnie ..... To trzeba przyznać ....
Zgłoś
AnalAcrobat 2023-05-30, 20:23 1
Można jakoś zbanować te dwa koguciki ? Szczekają na siebie jak małe pieski, a na żywo łeb w dół i z powrotem do piwnicy
Zgłoś
Yolanda 2023-05-30, 20:51 1
turor napisał/a:

Na Pana to najpierw zrób prawo jazdy, psa na spacer wyprowadź i zmień piwnice na willę
Halman, ilu już naliczyłeś użytkowników sadola z IQ poniżej 50 ?

Siebie 9 razy policzył. Taki "yntelygent". Jedyne zdanie, które potrafi sklecić to "dziwko bez szkoły". Nie obchodzi nas, że twoja matka i siostra, skończyły edukację szybciej niż zaczęły i zostały ulicznymi szmatami, ciągnącymi druta gdy ty, jeszcze ssałeś staremu pałkę.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-05-30, 21:59 4
darayavahus napisał/a:

Jakie wy siury macie małe ego, że gościa, który wrzuca tutaj filmy, bo to kurwa lubi, tyracie. Bo wam się coś nie podoba. I że niby on jest żałosny, wy jebane hieny?

Mordo ja sobie bekę z gościa robię. Zresztą napisałem już gdzieś w komentarzu wcześniej żeby zajął się tylko wrzucaniem filmów a nie ripostami na siłę w komentach.. zachowuje się jak szeryf tu na forum i nawet nic napisać mu nie wolno bo zaraz te jego głupie odpowiedzi,. mądruś jeden.
Pozdrawiam!
Zgłoś
darayavahus 2023-05-31, 19:37
@up

No to spoko. Nie znam go aż tak dobrze, ale jak Cie wkurwia, to rozumiem

Pozdro!
Zgłoś
DudekSND 2023-05-31, 20:22
Folur napisał/a:

dałbym piwo, ale że to od sralmana to nie dam.

Sralman przynajmniej trzyma jakiś poziom i stać go na zabawny komentarz. Co za pojeby tu siedzą...
Tak trzymać, Sralman

Yolanda napisał/a:

Siebie 9 razy policzył. Taki "yntelygent". Jedyne zdanie, które potrafi sklecić to "dziwko bez szkoły". Nie obchodzi nas, że twoja matka i siostra, skończyły edukację szybciej niż zaczęły i zostały ulicznymi szmatami, ciągnącymi druta gdy ty, jeszcze ssałeś staremu pałkę.

Oho, kolejna głupia kurwa

Zgłoś
eMJay8086 2023-05-31, 22:08
Jebane ruskie hitlerjugend
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem