Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak dla ciebie to Pan Halman...
Na Pana to najpierw zrób prawo jazdy, psa na spacer wyprowadź i zmień piwnice na willę
przy 2 milionach 142 tysiącach piw brak tego jednego musi zaboleć...
Halman, ilu już naliczyłeś użytkowników sadola z IQ poniżej 50 ?
Chłop 30 coś lat a jara się wirtualnymi piwami. To sobie ambitny cel znalazłeś. Jesteś pierwszą osobą w moim życiu której nie znam, nie widziałem na oczy a wkurwia mnie, tym swoim mędrkowaniem. Jeśli w prawdziwym życiu jesteś taką przemądrzałą pi**ą to pewnie nikt cię nie lubi i nie raz wyłapałeś na czosnek xDDD
Halman*
Mam takie samo zdanie. Jedno co mi na myśl przychodzi to typ jest rudy, zatem wszystko się wyjaśnia
ale wiesz że Ja zawsze te piwa co tobie Mógłbym przekazać wydaję Tym co depczą ci po piętach?
czekając każdego dnia na dzień gdy Któryś/Któraś z Nich zleje ci tymi szczynami dupe...
o chuj jakim trzeba być smutnym przegrywem żeby jarać się wirtualnymi piwami
Na Pana to najpierw zrób prawo jazdy, psa na spacer wyprowadź i zmień piwnice na willę
Halman, ilu już naliczyłeś użytkowników sadola z IQ poniżej 50 ?
Siebie 9 razy policzył. Taki "yntelygent". Jedyne zdanie, które potrafi sklecić to "dziwko bez szkoły". Nie obchodzi nas, że twoja matka i siostra, skończyły edukację szybciej niż zaczęły i zostały ulicznymi szmatami, ciągnącymi druta gdy ty, jeszcze ssałeś staremu pałkę.
Jakie wy siury macie małe ego, że gościa, który wrzuca tutaj filmy, bo to kurwa lubi, tyracie. Bo wam się coś nie podoba. I że niby on jest żałosny, wy jebane hieny?
Mordo ja sobie bekę z gościa robię. Zresztą napisałem już gdzieś w komentarzu wcześniej żeby zajął się tylko wrzucaniem filmów a nie ripostami na siłę w komentach.. zachowuje się jak szeryf tu na forum i nawet nic napisać mu nie wolno bo zaraz te jego głupie odpowiedzi,. mądruś jeden.
Pozdrawiam!
dałbym piwo, ale że to od sralmana to nie dam.
Sralman przynajmniej trzyma jakiś poziom i stać go na zabawny komentarz. Co za pojeby tu siedzą...
Tak trzymać, Sralman
Siebie 9 razy policzył. Taki "yntelygent". Jedyne zdanie, które potrafi sklecić to "dziwko bez szkoły". Nie obchodzi nas, że twoja matka i siostra, skończyły edukację szybciej niż zaczęły i zostały ulicznymi szmatami, ciągnącymi druta gdy ty, jeszcze ssałeś staremu pałkę.
Oho, kolejna głupia kurwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów