18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Folur 2023-05-30, 15:49 30
dałbym piwo, ale że to od sralmana to nie dam.
Zgłoś
Halman 2023-05-30, 15:53 6
Folur napisał/a:

przy 2 milionach 142 tysiącach piw brak tego jednego musi zaboleć...
Zgłoś
Janko 2023-05-30, 16:45 2
I chuj Kacapowi w dupę
Zgłoś
mygyry 2023-05-30, 16:49 27
Halman napisał/a:

Już wiem co liczysz jak nie możesz zasnąć
Zgłoś
damian15snk 2023-05-30, 16:54 2
Folur napisał/a:

Ja za to tobie dam
Zgłoś
andysmith 2023-05-30, 17:36
a na koniec bylo slava bulbowcom
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-05-30, 17:45 15
Chłop 30 coś lat a jara się wirtualnymi piwami. To sobie ambitny cel znalazłeś. Jesteś pierwszą osobą w moim życiu której nie znam, nie widziałem na oczy a wkurwia mnie, tym swoim mędrkowaniem. Jeśli w prawdziwym życiu jesteś taką przemądrzałą pi**ą to pewnie nikt cię nie lubi i nie raz wyłapałeś na czosnek xDDD

Halman*
Zgłoś
Halman 2023-05-30, 17:47 2
PentagramOdDiabła napisał/a:

Halman*

jak dla ciebie to Pan Halman...
Zgłoś
Usztafik 2023-05-30, 17:57 5
Halman napisał/a:

Każdy ma jakiś cel w życiu, a ty wybrałeś ten najmniej znaczący dla każdego, brawo.
Zgłoś
barnej314 2023-05-30, 17:57
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-05-30, 17:58 12
Halman napisał/a:

jak dla ciebie to Pan Halman...

xDDD powiało grozą. Będziesz pyszczyć to będę na złość w każdym materiale per Pani do ciebie i o tobie pisać przemądrzała p***0. Po reakcji widać, że poza tym forum to nie istniejesz. Weź się nie popłacz tylko xDDD
Zgłoś
Halman 2023-05-30, 18:02 2

Weź się nie popłacz tylko xDDD

nie popłaczę się bez obaw ale nigdy bym nie dał sobie takiego zjebanego nicku jak pentagramoddiabła wiec ty i twój mroczny pan pocałujcie Pan Halman w dupę...
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-05-30, 18:10 8
Halman napisał/a:

nie popłaczę się bez obaw ale nigdy bym nie dał sobie takiego zjebanego nicku jak pentagramoddiabła wiec ty i twój mroczny pan pocałujcie Pan Halman w dupę...

Jaki Pan, czyj? Dziewczyno co ty tutaj wypisujesz? Nick dla beki a ty mi tu z jakimiś dogmatami wyskakujesz xDDD Pana to chyba ty masz, co cię na smyczy prowadza s*k0. Zamerdaj ogonkiem jeszcze raz ^^
Zgłoś
Halman 2023-05-30, 18:12 1

Jaki Pan, czyj?

twój ty umyślony dla beki synu szatana i skończ pierdolić bo i tak tego nie udźwigniesz, bez odbioru dziwko bez szkoły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem