Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest boisko, są dwie bramki. Skombinować piłkę i zagrać o honor. NIE, trzeba się napierdalać jak bydło. Chuj z nimi, niech zdychają.
Pewnie nie mieli skąd skombinować tej piłki.
Pies_poligona wstaw jeszcze ze dwa trzy razy to samo. Ręce ci się trzęsą?
Największym pedałem jest ten, który widzi pedała w każdym innym.
Dobrze że powtórzył 2 razy aby to wszyscy zapamiętali raz na zawsze.
Ale jaka kultura,nie to co u pewnej grupy nie białej.
Nie ma żadnej kultury, bo bili leżących. ruscy czy tam inni ukraincy nie są w niczym lepsi od murzynów.
No i sam fakt istnienia tej ustawki świadczy o tym, że to podludzie.
Słabo honorowa skoro petują i kopią po łbach leżących.
Nie ma żadnej kultury, bo bili leżących. ruscy czy tam inni ukraincy nie są w niczym lepsi od murzynów.
Wszystko zależy od tego na jakie zasady się umówili. Jeśli miało być "wszystko dozwolone dopóki przeciwnik nie jest nieprzytomny lub się nie poddał" to pełna kultura.
Jest boisko, są dwie bramki. Skombinować piłkę i zagrać o honor. NIE, trzeba się napierdalać jak bydło. Chuj z nimi, niech zdychają.
Kurwa jak maja takie hobby i lubia ta, a przy tym robia to gdzies na uboczu nie przeszkadzaj nikomu to huj ci do tego. Najlepiej zakazać wszystkiego i regulowac prawem. Jestem zdania jeżeli ktoś chce się najeść rtęci, nie mozna mu przeszkodzi i nie ratowac póżniej jak delikwent po fakcie sie rozmysli.
nie no bo kurwa w mma jak ktoś leży to sie go nie dotyka .... masz reguły w tej zabawie ! Ta reguła to w Polsce słowo "BASTA" jeśli ją wypowiesz nikt nie ma prawa Cie dotknąć gdyż są obserwatorzy. Tylko Twoim sumieniem później jest spojrzenie ziomkom w oczy w którym momencie to zrobiłeś Walczy sie do końca .
Nie rozumiem tego bólu dupska. Kurwa jedni lubią chodzić po górach, inni po nocach grać w kanter strajka, a oni akurat lubią napierdalać się po mordach. Robią to w lesie na odludziu, udział biorą sami zainteresowani- niech się bawią, chuj mnie do obchodzi.
A co Ci to kurwa przeszkadza? Kulturalnie, w rękawiczkach, na uboczu. Nikomu nie robią pod górkę, ale zawsze się znajdzie jakaś kurwa, której zabawa przeszkadza. Na bokserów też krzyczysz? Zajmij się sobą.
Dopóki nakurwiają się bez postronnych to chuj Ci do tego jebany futbolowcu. Jeśli lubią sobie dać po ryju i wypluwać zęby to chuj Ci do tego. Wolę, gdy wyładowują agresję w taki sposób niż na ulicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów