📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale jaka kultura,nie to co u pewnej grupy nie białej.
Jest boisko, są dwie bramki. Skombinować piłkę i zagrać o honor. NIE, trzeba się napierdalać jak bydło. Chuj z nimi, niech zdychają.
Na polskich ustawkach jest wiecej ludzi. Czasem też kije albo maczety przyniosą, nudno coś na tej.
Juzwa napisał/a:
a co ty taka cipka jesteś co ? Może oni uważają, że piłka nożna to sport dla chłopczyków, a Oni wolą sie po napierdalać... Boks, mma, i wszystkie inne dyscypliny bijatyki to tak zwany SPORT. Więc czy Oni koniecznie muszą iść do jakiejś organizacji by móc sie sprawdzać w sporcie który lubią ? Czy dzieciaki jak grają w piłke pod blokiem to też powiesz, że to złe bo można grać tylko jak sie gra w piłkarskich klubach ?? Nie bądź hipokrytą, osobą postronnym krzywda sie nie dzieje, robią wszystko na własną odpowiedzialność. btw Dobra walka.
Juzwa napisał/a:
Jest boisko, są dwie bramki. Skombinować piłkę i zagrać o honor. NIE, trzeba się napierdalać jak bydło. Chuj z nimi, niech zdychają.
(57728)
Pies_poligona wstaw jeszcze ze dwa trzy razy to samo. Ręce ci się trzęsą?
Największym pedałem jest ten, który widzi pedała w każdym innym.
Największym pedałem jest ten, który widzi pedała w każdym innym.
Tam laska się klepie?
Leją sami swoich, nikomu nie przeszkadzają. Co w tym złego?
Jebane Ruskie kacapy
Nie no kulturka jest, nie wiem skad ta spina ze bydlo itd.
Napierdalaja sie we wlasnym gronie. Honorowo - ktos jest juz na glebie to nie tluka lezacego.
Ja bym to zalegalizowal i robil normalnie druga lige w stosunku do pilki noznej. Wiecej ma to wspolnego ze sportem niz mma
Napierdalaja sie we wlasnym gronie. Honorowo - ktos jest juz na glebie to nie tluka lezacego.
Ja bym to zalegalizowal i robil normalnie druga lige w stosunku do pilki noznej. Wiecej ma to wspolnego ze sportem niz mma
Pajan napisał/a:
Popierdolone są et ustawki, jak i pseudokibice.
Pierdolnięty to Ty jesteś, prawda jest taka , że ruskie rozjebia spedalona Europę razem z polsza w 3 minuty.
Dobra walka tylko te buty kiedy typ już leży i nie wstaje.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów