📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
discoteq napisał/a:
A panowie to: Alexei Khitrych vs Mike Noble...
"panowie".....
"panowie".....?
"panowie"....!?!?!??!?
Popierdoliło już was kompletnie, towarzyszu onucew
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
"panowie".....
...
Idź do lekarza, niech Ci da coś na kolana, bo na łeb to już za późno...
Rozrywka dla zapoconych , zapierdziałych , śmierdzących januszy z żółtymi od fajek i petów zębami i palcami i korbolem wielkości beczki na olej .
discoteq napisał/a:
Idź do lekarza, niech Ci da coś na kolana, bo na łeb to już za późno...
Od kiedy to na zwierzęta mówimy panowie? No chyba, że tam u ciebie, w zachwaszczonym kacaplandzie
skywalker75 napisał/a:
Od kiedy to na zwierzęta mówimy panowie? No chyba, że tam u ciebie, w zachwaszczonym kacaplandzie
Co tam? "Żona" potrzebowała pomocy?... ...idź może z "Nią", żeby wytłumaczyć co się z głową stało, potrzymać za rękę, otrzeć łzy...
A jak już wrócicie to utul do snu, pocałuj w czoło, no i wspieraj w leczeniu, lub też leczcie się razem...
Ten przynajmniej nie jest reżyserowany, jak to amerykańskie gówno.
Wrestling to 'sport walki' dla upośledzonych amerykanów, tutaj mamy karykaturę tego gówna w wykonaniu kacapów. Do sedna - po chuja takie gówno tu wrzucać?
Te ruske qrwy wolą się wal8c w dupe i isc do więzienia niz jechac na wojne. R9sja to naród gówno.
Cantakawah napisał/a:
Rozrywka dla zapoconych , zapierdziałych , śmierdzących januszy z żółtymi od fajek i petów zębami i palcami i korbolem wielkości beczki na olej .
Na nic wiecej nie zaslugujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów