Bez znieczulenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Usunął wampirowi kieł.
Grubo, kurrrwa. Mam takie same kombinerki!
dobrze że przez odbyt mu nie usunął po ruskich można wszystkiego się spodziewać
Jako dzieciak na wakacje na wioskę jeździłem, był tam gospodarz - pan Marian.
Kiedyś ząb go zaczął rwać, ale to nie honor do dentysty iść - wziął takie kombinerki i zaczął sobie wyrywać.
Ryczał jakby go palili, przez 15 minut po podwórzu się miotał z zakrwawionym ryjem, ale w końcu wyrwał jedyneczkę.
Do dziś uważam go za największego twardziela na świecie.
Szkoda że jak opuchlizna zeszła to się okazało że nie tą jedynkę wyrwał co trzeba
Ale żeby nie było: tą drugą też sam sobie wyrwał.
Kiedyś ząb go zaczął rwać, ale to nie honor do dentysty iść - wziął takie kombinerki i zaczął sobie wyrywać.
Ryczał jakby go palili, przez 15 minut po podwórzu się miotał z zakrwawionym ryjem, ale w końcu wyrwał jedyneczkę.
Do dziś uważam go za największego twardziela na świecie.
Szkoda że jak opuchlizna zeszła to się okazało że nie tą jedynkę wyrwał co trzeba
Ale żeby nie było: tą drugą też sam sobie wyrwał.
Można? Można! To, że najebany w trzy dupy to raz. A dwa, że chwila bólu nie zastąpi tej ulgi. Już nie licząc tego, że dentysta skasowałby za takie wyrwanie (ze znieczuleniem, przy którym i tak boli jak skurwysyn), nie licząc stresu jaki się ma na trzeźwo, równowartość kilku butelek dobrej wódy.
Właśnie dlatego sam nie raz zszywałem się po jakimś mniejszym wypadku. Pół litra, zdezynfekowana igła, bawełniana nić i jazda. Piwo leci obowiązkowo, współczesnym facetom brakuje jaj.
Właśnie dlatego sam nie raz zszywałem się po jakimś mniejszym wypadku. Pół litra, zdezynfekowana igła, bawełniana nić i jazda. Piwo leci obowiązkowo, współczesnym facetom brakuje jaj.
rosja do lekarza pewnie z 400 km to co mieli robić....
job twoju mać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów