📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ten filmik powinien jeszcze trwac z 10 minut...
Ruskie tyle na popite biorą
Pewnie przedtem sobie setkę spirytu jebnął i musiał popić...
Pewnie przedtem sobie setkę spirytu jebnął i musiał popić...
przypomniało mi się jak ostatnio piłem u siebie na podwórku z kumplami do odcięcia, wszyscy łazili i rzygali na trawnik, na kostkę i gdzie tylko się dało...
Obudziłem się około 6 żeby wszystko posprzątać zanim rodzice zobaczą ten burdel , ale zupełnie niepotrzebnie... mój pies, który wszystko ładnie posprzątał , był taki najebany że musiałem go wciągnąć do budy żeby nikt go w takim stanie nie zobaczył. Później cały dzień przynosiłem mu miski z wodą
Obudziłem się około 6 żeby wszystko posprzątać zanim rodzice zobaczą ten burdel , ale zupełnie niepotrzebnie... mój pies, który wszystko ładnie posprzątał , był taki najebany że musiałem go wciągnąć do budy żeby nikt go w takim stanie nie zobaczył. Później cały dzień przynosiłem mu miski z wodą
wchłanianie alkoholu 10-15minut... Chce widzieć czy poszedł się zaraz po tym wybełtać i pozbyc szkodliwej substancji czy leży martwy... Innymi słowy chce widzieć zakończenie tej trylogii...
Po wypiciu 3 butelki Sasza wsiada do autobusu (którego jest kierowcą) i kontynuuje pracę, a pasażerowie podziwiają jaki kozak.
Po wypiciu 3 butelki Sasza wsiada do autobusu (którego jest kierowcą) i kontynuuje pracę, a pasażerowie podziwiają jaki kozak.
Adrianadernew napisał/a:
mój pies, który wszystko ładnie posprzątał , był taki najebany że musiałem go wciągnąć do budy żeby nikt go w takim stanie nie zobaczył. Później cały dzień przynosiłem mu miski z wodą
Ty masz ten stan,ja mam ten plan!
Fajnie się ruchało?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów