18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rosyjski komiks
astmuus • 2013-03-19, 18:27
Buszowania po internetach ciąg dalszy...

No i się rozpierdolił...

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

A dla niekumatych:
T90 mówi do Abramsa:
-Ej, Abrams!
-Co?
-Umiesz tak?

No i się rozpierdolił...

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
zły_skurwiel 2013-03-19, 21:44 3
Cytat:

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

O kurwa, to teraz już nawet ruski musze znać, bo wstyd ? Autorze - kazałbym Ci spierdalać ale tego nie zrobie bo podobno nie można. Tak więc nie napisze Ci żebyś spierdalał.
Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:44 6
Dajcie sobie spokój. Widzicie, że tak się biedak zbulwersował, że nawet do końca doczytać nie mógł
Zgłoś
doob888 2013-03-19, 21:45 14
Po najwyżej punktowanym komciu widać jak media zrobiły wam sieczkę z mózgu...
Dlaczego warto znać rosyjski? Przejedź przez pół Azji to się dowiesz.

a nie sory zapomniałem, że jesteś wielkim patriotą Polakiem i całe życie będziesz siedział w swej dziurze jęcząc w necie jak to jest chujowo...
Zgłoś
astmuus 2013-03-19, 21:45
Niektórzy sadole zalatują zapachem bólu dupy, że tak się wyrażę .

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
S................n 2013-03-19, 21:50 10
NafazowanyKoleś napisał/a:

"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam kurwa znać nawet na tym poziomie ten język chuju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje pojebane litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go kurwa nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie kurwa nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W pizde piwa nie dostaniesz złamany grzybie.

Przecież przetłumaczył więc o co ci chodzi?
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-03-19, 22:01 11

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje pojebane litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go kurwa nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie kurwa nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

tak się zastanawiam... masz problemy z poczuciem własnej wartości? poprzeglądałem sobie Twoje posty (nie tematy, tych nie stwierdziłem) i praktycznie w każdym się do kogoś przypierdalasz...
Zgłoś
damian_tcv 2013-03-19, 22:25 5
A chuj wam w dupę wy zawsze się smiejecie z tych co nie znają angielskiego, ktorego się nigdy nie uczylem a potrafie rosyjski i niemiecki, i według mnie Rosyjski na poziomie orzecha włoskiego
Zgłoś
killerZeWsi 2013-03-19, 22:47
Uwielbiam sadisticowy, małomiasteczkowy ból dupy To daje tyyyyle frajdy.
Zgłoś
Shephards 2013-03-19, 22:49
Przecież kurwa trzeba mieć IQ tej ameby żeby nie potrafić wziąć tego "mema" na logikę i sobie to przetłumaczyć na swój sposób :|
Zgłoś
D................0 2013-03-19, 22:52 2
E tam pierdolicie, do ruskiego wystarczy znać cyrylicę i przynajmniej połowę zrozumiecie +-
Zgłoś
astmuus 2013-03-19, 23:01
Verdiuss, ja zrozumiałem bez znajomości cyrylicy:f.

Zgłoś
dens15 2013-03-19, 23:08 1
@NafazowanyKoleś to tak bardzo boli dupa kiedy ktoś chociażby i nieświadomie udowadnia Ci że czegoś nie wiesz i jaki jesteś ograniczony, do tego jeszcze full ignorancja
Zgłoś
ddobry10 2013-03-20, 0:21 1

Wyczuwam napięcie przedmiesiączkowe

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
D................a 2013-03-20, 8:13
@NafazowanyKoleś

Pewnie się szwabskiego uczyłeś, volksdeutschu.
Zgłoś
kkubam 2013-03-20, 9:56 1
Nie, on jest Patriotą, a Prawdziwy Polski Patriota nie kala swojego Umęczonego Przez Zaborców umysłu jakimiś wrażymi językami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów