18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rosyjski komiks
astmuus • 2013-03-19, 18:27
Buszowania po internetach ciąg dalszy...

No i się rozpierdolił...

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

A dla niekumatych:
T90 mówi do Abramsa:
-Ej, Abrams!
-Co?
-Umiesz tak?

No i się rozpierdolił...

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
ces 2013-03-19, 18:58 2
Rosyjska maszyna
Zgłoś
astmuus 2013-03-19, 19:11 7
No dokładnie, nawet jak nie ma w niej silnika to lejesz wódkę i sam przylatuje (c) moja była

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
gregor40 2013-03-19, 20:56
Spinka między miłośnikami M1A1 a T80

3
2
1
....
Zgłoś
soleosirup 2013-03-19, 20:56 1
wytłumacz mi tylko czy rozjebał się abrams po podpuszczeniu prez przyjaciela czy t90 po prubie podpuszczania?
Zgłoś
c................r 2013-03-19, 20:58 4
@UP
A jakiego żołnierza widzisz przy rozjebanym czołgu?
No chyba nie polskiego...
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-03-19, 21:02 217
"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam kurwa znać nawet na tym poziomie ten język chuju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje pojebane litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go kurwa nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie kurwa nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W pizde piwa nie dostaniesz złamany grzybie.
Zgłoś
Qleczko 2013-03-19, 21:07 1
Język wroga trzeba znać i chuj... Ale gdzie z tym na sadola?

Na murach Lipska legł bitewny pył
A w kraju dźwięczy melodyjka stara
Że ten kto wczoraj jakobinem był
Jutro zostanie namiestnikiem cara
Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:08 8
@gregor40
Takowej nie będzie-toż nie T-80 a T-90 .

Bonus od siebie przedstawiający małą "stłuczkę" w iraku:

@up To na serio?
Zgłoś
abrams90 2013-03-19, 21:11 1
Chuj ci w dupę T-90 ja mam więcej elektroniki i zniszczę cię z większej odległości i to w ruchu!
Zgłoś
astmuus 2013-03-19, 21:14 4
NafazowanyKoleś, calm your tits down . To był żart . Poza tym poniżej masz przetłumaczone ;D.

abrams90 napisał/a:

Chuj ci w dupę T-90 ja mam więcej elektroniki i zniszczę cię z większej odległości i to w ruchu!

Jak Ci ruskie pierdolną EMP nad głową, to chuja zrobisz .

Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:20 3
Jak się Ruskim ustawi barykadę z butelek wódki, to też chuja zrobią. Poza tym, że ją rozbiorą.
Zgłoś
astmuus 2013-03-19, 21:22 2
Gonczor, co prawda to prawda. Co do filmiku który wstawiłeś :

tak mi się skojarzyło jakoś...

Zgłoś
DaddyRollingStone 2013-03-19, 21:34 3
Spina o jedno zdanie hahahah. Doj zalosc.
Zgłoś
suomalainen 2013-03-19, 21:42 26
NafazowanyKoleś napisał/a:

"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam kurwa znać nawet na tym poziomie ten język chuju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje pojebane litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go kurwa nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie kurwa nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W pizde piwa nie dostaniesz złamany grzybie.

Ty, a może byś tak nie spinał dupy jak czegoś nie wiesz?
Jak jest coś po angielsku to wtedy każdy pieprzy że ,,trzeba było się uczyć" i w ogóle śmiech - nie każdy ma tu 15+ i nie każdy w szkole miał angielski a jakoś piszą że angielski na poziomie jakimśtam. Ja miałem rosyjski i co? Pośmiejmy się z Twojej głupoty może. Trzeba się było baranie uczyć języków, nie tyko angielskiego.
A później matoły piszą Yanukovytsh bo nawet nie wiedzą że to można polskimi znakami zapisać.
Ucz się języków i nie cwaniakuj. Tyle w temacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów