📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
bakus1233 napisał/a:
Właśnie pamiętam jak ktoś gdzieś pisał, że zwierzęta nigdy nie zabijają dla przyjemności
psowate
drapieżne walenie (orki, delifny)
wszystkie kotowate
drapieżne naczelne (szympansy szczególnie znane z sadystycznych zabaw)
niedźwiedziowate.
I absolutne królowe sadystycznych zabaw znane i z sadola, czyli hieny.
Również bardziej inteligentne ptaki lubią się bawić zdobyczą. Orły, kondory i orłosępy zrzucają ofiary z wysokości i patrzą, jak roztrzaskują się o skały.
Gdyby przeciętny vaginin zdawał sobie z tego sprawę, odpuściłby sobie te bzdury. Ale jak to typowy fanatyk, klapki na mózgu działają.
Nie każdy kot poradzi sobie ze szczurem. Szacun dla sierściucha!
A mój nie dość że zagryzie to jeszcze wpierdoli
niewiem czy w XXI taka istota jak kot powinna zjadać szczury. Karma nie jest az taka droga.
poligon6 napisał/a:
Tak.
To male kurwie, potrafia wydusic cały miot królików, połozyc się dziecku na twarzy i je udusić, a dorosłemu mężczyźnie jak spi rzucic sie na grdyke.
Serio, 2k19 a Ty w to wierzysz?
katoga64 napisał/a:
Znajoma mam w domu Persa (kotkę ) jest tak pozbawiona instynktów jakich kolwiek ze po zobaczeniu pluszowej myszki siedziała pod regalem dwa dni ze strachu.
Haha bez kitu. Znajomego pers dostał nową karmę która wyglądała inaczej niż ta którą dostawał wcześniej, i ten debil przez 2 dni nie jadł bo się bał podejść do miski
kotka_w_piwnicy napisał/a:
Serio, 2k19 a Ty w to wierzysz?
Byłem swiadkiem jak kot wygryzł miot królików i po małym zachęceniu rzucił sie spiącemu koledze na grdyke, drugiemu połozył się na klacie ze ledwo oddychał. Sprawdzone empirycznie, z bachorem byłoby podobnie tylko taki niemowlak nie zgoni pchlarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów