18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
opec 2019-09-03, 1:45 5
Raz jak o 6 nad ranem szedłem wyrzucić śmiecie to miałem okazję być swiadkiem podobnej sceny, mimo ze mieszkam w centrum wielkiego miasta. Do dziś pamiętam dosłownie identyczny jak na tym filmiku ten charakterystyczny pisk zarzynanego szczura
Zgłoś
djted 2019-09-03, 1:53 27
To nie jest kot To jest jakiś dzidziuś. Kota zescie nie widzieli chyba. Na wiosce u mojej kobity biegaja takie koty, ze sam bym sie bał podchodzic,,,,
Zgłoś
panar3 2019-09-03, 6:51 2
Piwko dla kotka. (Y)
Zgłoś
Makster_26 2019-09-03, 7:04 4
Tedziu to kocica dlatego jest nie duża.
PS. wiemy co tam na wiosce macie za koty bo Twój teść ostatnio filmik z obiadu wrzucił
Zgłoś
mankut210 2019-09-03, 7:57
Kiedyś to były koty
Zgłoś
alexiejowic 2019-09-03, 9:23 5
Ciekawe czy z tym szczurkiem by sobie poradził

Zgłoś
polakwrocek 2019-09-03, 10:09 21
Jak szczur sam idzie do kota, ewolucja nauczyła takie okazy unikać, Toksoplazmoza powoduje chyba u myszy i szczurów brak lęku przed drapieżnikiem.
Generalnie pasożyt CHCE aby kot zeżarł mysz.
Zgłoś
b................3 2019-09-03, 10:10
Koty zabijają dla zabawy?
Zgłoś
gustav665 2019-09-03, 10:15
Do czego to doszło, że kota łapiącego szczura ogląda się w internecie...
Zgłoś
poligon6 2019-09-03, 10:20 6
bakus1233 napisał/a:

Tak.

To male kurwie, potrafia wydusic cały miot królików, połozyc się dziecku na twarzy i je udusić, a dorosłemu mężczyźnie jak spi rzucic sie na grdyke.
Zgłoś
Kat-men-Du 2019-09-03, 10:24
Znajoma mam w domu Persa (kotkę ) jest tak pozbawiona instynktów jakich kolwiek ze po zobaczeniu pluszowej myszki siedziała pod regalem dwa dni ze strachu.
Zgłoś
Metyl30 2019-09-03, 11:37
I to jest kurwa KOT,a nie jakis pierdolony puszek.
Zgłoś
Rejti 2019-09-03, 11:39 6
bakus1233 napisał/a:

Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.
Zgłoś
b................3 2019-09-03, 12:19
Katie napisał/a:

Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.

Właśnie pamiętam jak ktoś gdzieś pisał, że zwierzęta nigdy nie zabijają dla przyjemności
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem