📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Raz jak o 6 nad ranem szedłem wyrzucić śmiecie to miałem okazję być swiadkiem podobnej sceny, mimo ze mieszkam w centrum wielkiego miasta. Do dziś pamiętam dosłownie identyczny jak na tym filmiku ten charakterystyczny pisk zarzynanego szczura
To nie jest kot To jest jakiś dzidziuś. Kota zescie nie widzieli chyba. Na wiosce u mojej kobity biegaja takie koty, ze sam bym sie bał podchodzic,,,,
Tedziu to kocica dlatego jest nie duża.
PS. wiemy co tam na wiosce macie za koty bo Twój teść ostatnio filmik z obiadu wrzucił
PS. wiemy co tam na wiosce macie za koty bo Twój teść ostatnio filmik z obiadu wrzucił
Jak szczur sam idzie do kota, ewolucja nauczyła takie okazy unikać, Toksoplazmoza powoduje chyba u myszy i szczurów brak lęku przed drapieżnikiem.
Generalnie pasożyt CHCE aby kot zeżarł mysz.
Generalnie pasożyt CHCE aby kot zeżarł mysz.
Koty zabijają dla zabawy?
Do czego to doszło, że kota łapiącego szczura ogląda się w internecie...
bakus1233 napisał/a:
Tak.
To male kurwie, potrafia wydusic cały miot królików, połozyc się dziecku na twarzy i je udusić, a dorosłemu mężczyźnie jak spi rzucic sie na grdyke.
Znajoma mam w domu Persa (kotkę ) jest tak pozbawiona instynktów jakich kolwiek ze po zobaczeniu pluszowej myszki siedziała pod regalem dwa dni ze strachu.
bakus1233 napisał/a:
Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.
Katie napisał/a:
Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.
Właśnie pamiętam jak ktoś gdzieś pisał, że zwierzęta nigdy nie zabijają dla przyjemności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów