📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A teraz sytuacja hipotetyczna, ktos/jeleń/inny pojazd wyskakuje z bocznej uliczki i goscie na haku trafiaja na harda
Tyle ze to rosja, oni tam są nieśmiertelni najwyraźniej
Tyle ze to rosja, oni tam są nieśmiertelni najwyraźniej
drozdzu1 napisał/a:
A teraz sytuacja hipotetyczna, ktos/jeleń/inny pojazd wyskakuje z bocznej uliczki i goscie na haku trafiaja na harda
Widzisz tu jakiś problem ??
Obejrzałem raz, cofnąłem, potem drugi raz, trzeci. I kurwa no sorry ale ni chuja 125 nie dam. Max 100 jak dla mnie, co i tak ociera się o harda jak na takie warunki
Na filmie widzimy samochód przez 7 sekund. Jeśli jechałby z prędkością 125 km/h to w ciągu 7 sekund przejechałby w przybliżeniu 243m. Może się mylę, ale na moje oko to tam jest 150m. Wiec z prędkością 125km/h raczej nie jechał.
OjciecDyrektor napisał/a:
Na youtubie pisali, że auto pędziło 125km/h
na drzwiach miał licznik ?
Tylko mnie nie zabijcie
Tak pisało pod filmem na jutubie
Tak pisało pod filmem na jutubie
jak wyhamował ? bokiem w zakręt, a sku***le lecą do rowu idealne zakończenie dla tego filmiku
jechało pewnie z 50 a filmik przyśpieszony . dziękuje dobranoc
Już raz tutaj był taki fotomontaż w tamtym roku że jechali 180
Już raz tutaj był taki fotomontaż w tamtym roku że jechali 180
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów