18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Podczas protestów przeciwko Putinowi milicjant elegancko pociągnął jednej babce przez łeb. Osobiście uważam, że powinien sprzedać taką pałę każdemu, do czego to doprowadziło, że zdejmują mu kask itp. A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.

Zgłoś
salmonellas 2012-09-24, 13:03 51
O kurwa!!! Elf w Rosji

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
R................e 2012-09-24, 13:06 56
szkoda ze tej starej jeszcze nie wyjebał.
Zgłoś
mutant 2012-09-24, 13:07 4
U nas bał by się dotknąć kogokolwiek bo przekroczył by uprawnienia

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
wisnia9202 2012-09-24, 13:12 14
Jak na moje to sam powinieneś tą pałą w łeb dostać pacanie. Najpierw się dowiedz o co oni walczą a potem komentuj.

Haters gonna hate

Przyglądam się nędzy

I dziwię się złu [...]

Nie boję się śmierci

Zrodziłem się z chmur
Zgłoś
!Timon 2012-09-24, 13:16 16
@up
Każdy by chciał wiedzieć o co oni walczą

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Mirai 2012-09-24, 13:19
I pałą i pałą przez łeb, tak nasza milicja zarabia na chleb:d.
Zgłoś
dumad 2012-09-24, 13:20 4
myślałem że tej starej wyjebie a tu zonk

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
bOxiOr 2012-09-24, 13:24 29
Ach, Ci wschodni policjanci

Zgłoś
hamusq 2012-09-24, 13:28 4
W Rosji nie ma juz milicji, jest policja
Zgłoś
ButcheredAtBirth 2012-09-24, 13:28
I dobrze, może się kurwa oduczy pałętać z czerwonymi flagami
Zgłoś
tomek1491 2012-09-24, 14:33 6
zauwazcie ze ta baba zdjela mu kask a pozniej brala zamach zeby wyrzucic go, wiec jeszcze raz powtarzam ze to bylo słuszne.
Zgłoś
Roszp 2012-09-24, 16:04 2
tomek1491 napisał/a:

A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.

Jak ja kurwa nie nawidzę mody językowej. Nazywanie wszystkiego co ma szparę per "laska" chyba mija się z celem. Może jestem staromodny, ale jeszcze ze dwa lata temu "laska" oznaczało tyle co "bardzo ładna kobieta".
Zgłoś
!Timon 2012-09-24, 16:45 4
@up

Rozumiem porządkowanie języka polskiego w wersji urzędowej, ale próba systematyzacji slangu trochę mija się z celem.
Poza tym niczego sobie sztunia z tej laski

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
kstk 2012-09-24, 17:41 2
Jeśli kibicujesz rosyjskiej milicji pałującej protestujące kobiety, to znaczy, że jesteś absolutnym zerem.
Koniec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów