Podczas protestów przeciwko Putinowi milicjant elegancko pociągnął jednej babce przez łeb. Osobiście uważam, że powinien sprzedać taką pałę każdemu, do czego to doprowadziło, że zdejmują mu kask itp. A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa!!! Elf w Rosji
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
I dziwię się złu [...]
Nie boję się śmierci
Zrodziłem się z chmur
Haters gonna hate
@up
Każdy by chciał wiedzieć o co oni walczą
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Każdy by chciał wiedzieć o co oni walczą
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
I dobrze, może się kurwa oduczy pałętać z czerwonymi flagami
zauwazcie ze ta baba zdjela mu kask a pozniej brala zamach zeby wyrzucic go, wiec jeszcze raz powtarzam ze to bylo słuszne.
tomek1491 napisał/a:
A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.
Jak ja kurwa nie nawidzę mody językowej. Nazywanie wszystkiego co ma szparę per "laska" chyba mija się z celem. Może jestem staromodny, ale jeszcze ze dwa lata temu "laska" oznaczało tyle co "bardzo ładna kobieta".
@up
Rozumiem porządkowanie języka polskiego w wersji urzędowej, ale próba systematyzacji slangu trochę mija się z celem.
Poza tym niczego sobie sztunia z tej laski
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Rozumiem porządkowanie języka polskiego w wersji urzędowej, ale próba systematyzacji slangu trochę mija się z celem.
Poza tym niczego sobie sztunia z tej laski
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów