📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rocco Siffredi.
No to ma swoje Hurra. Z kąd sie tacy ludzie biorą? Tylko mi nie mówcie że rosja
Ja jednak śmiem twierdzić, że on jest zapewne całkowicie trzeźwy. A efekt końcowy wynika z braku promili we krwi :/
FEJK!
Poduszka kierowcy wyjebała a pasy miał niezapięte
PS.
FAKE, mam CPE tak do wiadomości szykujących się na walkę językową poliglotów
Poduszka kierowcy wyjebała a pasy miał niezapięte
PS.
FAKE, mam CPE tak do wiadomości szykujących się na walkę językową poliglotów
beczka śmiechu... ćpun i przeżył a porządna rodzina z dziećmi pewnie by na miejscu zginęła, i gdzie tu sprawiedliwość?
no nic troszke go tylko wyjebalo
@kogutkamikaze
skoro już zawijasz skądś temat to się dowiedz o co najpierw chodzi w ogóle kurwa:
kolesia zatrzymali, wysiadł z auta, wskoczył do samochodu policji, zaczął nim uciekać no i rezultat widoczny na wideo.
skoro już zawijasz skądś temat to się dowiedz o co najpierw chodzi w ogóle kurwa:
kolesia zatrzymali, wysiadł z auta, wskoczył do samochodu policji, zaczął nim uciekać no i rezultat widoczny na wideo.
nemiroff napisał/a:
@kogutkamikaze
Z dysku Ci "zawinąłem" ten temat, że się tak napinasz? Przed założeniem tematu dowiedziałem się o co chodzi stąd drugi filmik, z którego nawet osoby nie znające rosyjskiego potrafią skumać o co mniej więcej chodzi. Co mam Ci kurwa raport napisać z całego zdarzenia? Wystarczy, że ~Suty_dziobaka podał Ci jego imię i nazwisko
czekajcie, jechał chyba bialym audi a końcówka jest o skasowanym aucie policji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów