Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To żeś doj**ał, 30latku!
Nie ma dla ciebie rozróżnienia między dyskusją a bójką, to jedno i to samo? Żyje się na blokach, jeździ się po młodych, bo niewychowani i w ogóle nie wiedzą co przeżyłeś i jakie kiedyś były czasy, ta? Pewnie nawet nie wiesz że jesteś zamknięty w swojej klasie społecznej której nigdy nie opuścisz, chyba że spadniesz niżej.
Skoro nauczyciel jest starej daty i nieprzyzwyczajony do nowych pokoleń w szkołach to nie powinien uczyć. Powiedz mi trolu, ile się nauczyli uczniowie podczas całej tej sytuacji? Ile wiedzy im przekazał? Co nowego zapisali w zeszycie, co zapamiętali?
Według mnie nic. Lecz pewnie według ciebie jest inaczej, bo w końcu nie zgodzisz się z 'miernotą umysłową której wszystko wolno'
Teraz jeżeli nauczyciel byłby inny, to nie doprowadziłby do zaistniałej sytuacji i efektywność nauczania byłaby znacznie lepsza.
Również, jego ręka by nie została by odepchnięta (zarówno lewa jak i później prawa, ta z linijką), oraz nie został by powalony na ziemie.
Poza tym jak już został powalony to czemu nie trzymał dystansu?
Pewnie nie pomyślałeś nad tym gdyż byłeś zamyślony nad pisaniem bluzg i obelg które kupi 70% użytkowników czytających komentarze.
Gest ma znaczenie tak samo jak złapanie go za prawy łokieć gdy wyganiał ucznia z klasy. Tamten człowiek dbał o to, by dyskusja nie została z powrotem sprowadzona do przepychanki. Pewnie nie wiesz o czym mówię. Czekam na odpowiedź
Kurwa, wyczuwam debilizm w Twojej wypowiedzi. Jak ktoś się zachowuje jak ten mały gnojek tzn że nie ma szacunku do nauczyciela bo jego rodzice o ile ich ma to zapewne bieda umysłowa lub patologia. Stąd też zapewne jego cwaniackie zachowanie wniesione wprost z ulicy. Popisywanie przed innymi itp "sztuczki". Jak dla mnie? Out ze szkoły chłopaczek a najlepiej to do roboty niech zapierdala to mu się odechce bicia starszych..w sumie to kogokolwiek mu się już odechce bić bo z jego mózgiem to się co najwyżej do łopaty nadaje. Nikt normalny i myślący by tego nie zrobił. Ten chłopak to debil z czystej postaci
Nie bronie szczeniaka, bo kolejny szczylek z zupełnym brakiem kultury, a takich jest teraz większość co źle nam wróży.
ALE wkurwia mnie też ostatnio modne bronienie i wychwalanie pod każdym postem nauczycieli, policjantów, jeszcze chwila i zaczniecie wychwalać polityków. Pamiętaj, że wśród belfrów zdarzają się (i to pewnie coraz częściej) tępe pizdy, które dzięki temu że skończyły sobie studia magisterskie uważają się za królów świata i nie potrafiąc wychować, ani przekazać żadnej wiedzy dzieciakom, wymagają całowania siebie po stopach. Dobrze wiesz, że są nauczyciele, którzy wzbudzają autorytet i to nie na siłę, po prostu czujesz do nich respekt i pamiętasz przez długie lata.
Jeżeli ten gościu w gimnazjum - bo tak to wygląda - z problemem z dzieciakiem "radzi" sobie w sposób siłowy, to mentalnie jest na poziomie żula z ulicy czy tego gówniarza i powinien zostać razem z młodym wyjebany ze szkoły.
Widziałeś wcześniejszą część filmu gimbusia wyrocznio? Jesteś typowym kozaczkiem jotpekiem?... B
@Zaganiacz 100% racji wszystkie te pizdeczki powinny iść do wojska bo jak widzę co się w "Internetach" wyrabia to chuj jasny mnie strzela, że nawet maść na bul dupy by mi nie pomogła...
Te @Jednorożec przestań gwiazdorzyć
To żeś doj**ał, 30latku!
Nie ma dla ciebie rozróżnienia między dyskusją a bójką, to jedno i to samo? Żyje się na blokach, jeździ się po młodych, bo niewychowani i w ogóle nie wiedzą co przeżyłeś i jakie kiedyś były czasy, ta? Pewnie nawet nie wiesz że jesteś zamknięty w swojej klasie społecznej której nigdy nie opuścisz, chyba że spadniesz niżej.
Skoro nauczyciel jest starej daty i nieprzyzwyczajony do nowych pokoleń w szkołach to nie powinien uczyć. Powiedz mi trolu, ile się nauczyli uczniowie podczas całej tej sytuacji? Ile wiedzy im przekazał? Co nowego zapisali w zeszycie, co zapamiętali?
Według mnie nic. Lecz pewnie według ciebie jest inaczej, bo w końcu nie zgodzisz się z 'miernotą umysłową której wszystko wolno'
Teraz jeżeli nauczyciel byłby inny, to nie doprowadziłby do zaistniałej sytuacji i efektywność nauczania byłaby znacznie lepsza.
Również, jego ręka by nie została by odepchnięta (zarówno lewa jak i później prawa, ta z linijką), oraz nie został by powalony na ziemie.
Poza tym jak już został powalony to czemu nie trzymał dystansu?
Pewnie nie pomyślałeś nad tym gdyż byłeś zamyślony nad pisaniem bluzg i obelg które kupi 70% użytkowników czytających komentarze.
Gest ma znaczenie tak samo jak złapanie go za prawy łokieć gdy wyganiał ucznia z klasy. Tamten człowiek dbał o to, by dyskusja nie została z powrotem sprowadzona do przepychanki. Pewnie nie wiesz o czym mówię. Czekam na odpowiedź
Rok starzy od niego jesteś, a się dopierdalasz ze 30 latek pochwal się co takiego w tym swoim marnym życiu osiągnąłeś że rościsz sobie prawo by mówić komuś że nie opuści swojej klasy społecznej trolu.
Czytam te komentarze i śmiało mogę stwierdzić, że połowa mogła by jebnąć w czoło! Zasrane ścierwo, kurwa dno społeczne. Jakiś zasrany kozak wyjebał nauczycielowi i jeszcze go bronicie?
WYPIERDALAĆ CHUJE!!!
Wróć do lekcji synu. Nie masz jutro sprawdzianu z przyrody ?
tego kraju ...
@MrEamesLubiącyMężatki ło-rzesz kurwa odezwał się dojrzały emocjonalnie troll który w wieku 25.l jeszcze nie za ruchał lubiący mężatki chyba w pierdol od ich mężów za naprzykrzanie się...
A ten Apollo to nie gwałci cię analno oralnie czasem ?
Pozdrawiam
Debile.
Debil to cie spłodził i zapomniał zabić i nie obrażaj nas bo ci internet skasujemy i roga złamiemy
Rozumiem, że nie można itp, ale prawda jest taka, że jak kiedyś nauczyciel dał kilka razy wpierdol, to przynajmniej porządek był w sali i każdy pisał. Nie było dysmózgów, bo każdy jak przeczytał ileś tam lektur w swojej edukacji, to siłą rzeczy poznawał nawet najtrudniejsze słowa na pamięć...
A tak poważnie, to zaganiacz moim zdaniem pierdoli głupoty, może dlatego, że Jednorożec przekonał mnie swoim komentarzem ( ta klasa społeczna ) a poza tym odpierdolcie się od chłopaczków z bloków, idźcie słuchać sobie tego darcia mordy, najebcie się jabolem albo róbcie cokolwiek innego co robią brudasy, żeby się odstresować
Peace ludzie !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów