Ambicje kierowcy Nissana zdecydowanie przewyższają możliwości jego sprzętu, zresztą nie tylko jego sprzętu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak zapomniał zapiąć blokady dyfrów to co się dziwić. A ekipa ratunkowa też niezła, ciągnikiem kołowym w podmokły teren
Sam się zakopał to w chuj go zostawić jak debil
przyjechał złomek i huj
ruscy mają taki sprzęd jak sprzed drugiej wojny swiatowej
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
wszystko przez jednego zjebanego/nadzianego ruska, tak to właśnie wygląda w naszym społeczeństwie - byle kurwa bogaty miał dobrze to wpierdoli poczciwe gęby...
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kiedyś pracowałem w tartaku (z 10 lat temu) to takie hałdy trocin nawaliliśmy że jak koleś wjechał ciągnikiem w te trociny to zarył się po podłogę, wyciągaliśmy go starem (zwykłym) - zarył się obok jak złoto - całość wyciągnęliśmy czeską tatrą załadowaną drzewem na 20ton jak nic. Dopiero taki sprzęt złapał przyczepność.
Tak jakoś mi się przypominało tamto zdarzenie oglądając ten filmik Oczywiście kamerki czy aparaty cyfrowe nie były dość powszechne...
p
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Tak jakoś mi się przypominało tamto zdarzenie oglądając ten filmik Oczywiście kamerki czy aparaty cyfrowe nie były dość powszechne...
p
lol...z szosówkami na teren...ja pierdole, nawet blokada mostów mu by nie pomogła, cóż brak wyobraźni.
Chociaż by kopie simexów założył i by to inaczej szło, kto wie o co chodzi ten wie
Takim w taki teren jak na filmiku można śmiało wjechać
Chociaż by kopie simexów założył i by to inaczej szło, kto wie o co chodzi ten wie
Takim w taki teren jak na filmiku można śmiało wjechać
przez chuja cała wieś została bez litra ropy w baku
po czym "znawcy" wnioskujecie, że nie miał blokady włączonej? -.- na gównianych oponach się wybrał w teren i tyle.
Kael : Najpierw powiedz co to jest blokada mostów i co ona daje a potem się wypowiadaj
Kierowca dal dupy, a wyciągający dopiero dał ciała....kurwa..od tyłu go wyciągać, brawo
Kierowca dal dupy, a wyciągający dopiero dał ciała....kurwa..od tyłu go wyciągać, brawo
Takie akcje tylko w Rosji.
Takim DeTem kiedyś mój ojciec szalał po polach, kirowcem zresztą też... fajne sprzęty, teraz takich nie ma. Wtedy czuło się respekt do maszyny, której koła (kirowca) miały ponad 2 metry średnicy. Za to w DeT-cie zawsze mnie zadziwiał sposób sterowania - 2 wajchy + 2 pedały zamiast normalnej kierownicy... żeby skręcić w lewo trzeba było pociągnąć prawą wajchę i nacisnąć lewy pedał... czy odwrotnie... nie pamiętam... czarna magia dla mnie to była
Kael napisał/a:
po czym "znawcy" wnioskujecie, że nie miał blokady włączonej? -.- na gównianych oponach się wybrał w teren i tyle.
bo mu się lewe przednie koło nie kręci, ciołku. Blokady mostów pożyteczna rzecz, no i dobre oponki, szczególnie do takiej krowy jak Patrol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów