📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Antaly? Widać, że nigdy na wakacjach w Turcji nie byłeś.
BlackSadolRazor napisał/a:
W Antaly? Widać, że nigdy na wakacjach w Turcji nie byłeś.
Widać że chuja wiesz bo "i" uciął sadol ze względu na limit znaków w tytule
tomboy7 napisał/a:
Widać że chuja wiesz bo "i" uciął sadol ze względu na limit znaków w tytule
Trzeba było "rosyjski" skrócić na "ruski" 😊
Szkoda, to mogła być taka piękna katastrofa, był potencjał.Przykre....
Wszędzie pierdolą, żeby w czasie ewakuacji nie zabierać ze sobą bagażu podręcznego, bo przez to ktoś inny może zginąć. Każda kurwa, która zabiera bagaż podczas ewakuacji powinna go później za karę zeżreć, calusieńki.
Powinni ukarać tego kto nie dopilnował żeby robactwo zostało na pokładzie
romek134 napisał/a:
To był suchoj superjet 100. Kolejny sukces ruskiej awiacji.
Fakt. Chujowy samolot. W tym przypadku, to jednak wina pilota, który podczas lądowania, przypierdolił lewym silnikiem, o pas. Usprawiedliwić go mogą tylko złe warunki pogodowe - burza śnieżna i możliwe uskoki wiatru. Szkoda, że nie urwał tego silnika lub całego skrzydła.
Hehe jak się kacapom skończą części zamienne do samolotów to mam nadzieję na taki widok co najmniej raz w tygodniu
Sabotaż NATO
[ Dodano: 2024-11-25, 18:33 ]
Chyba "tuski"
[ Dodano: 2024-11-25, 18:33 ]
htp napisał/a:
Trzeba było "rosyjski" skrócić na "ruski" 😊
Chyba "tuski"
Jeden zginął reszta żyje.... na telegramie więcej twgo "gówna" niz na tym sadistic...
Kacapy jak zwykle znowu najbardziej cenią swoje bagaże od życia innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów