Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To Noviczok...
zwykły rusek nie jest niczemyu winny że elity postanowiły wywołać wojne
A widziales jakie jest poparcie wojny? Większość kacapow jest tak dobrze wytresowana, ze nawet nie będzie się buntować choćby ich zakuli w kajdany i wywieźli na syberie
To miecz obu sieczny czego nie rozumiesz ? ! czego się dziwisz ? lepiej pozwolić dla ruskich petów robić co chcą. bo cię dupa piecze ! naucz się myśleć zaczęło się od covida skończy się na wojnie w ukrainie !
notoż właśnie chłopcze , naucz sie mysleć..
jak w miediach padnie haslo : żrec gowno - to polaczki zaczna wychwalac koprofilie i koprofagie na potege...
pierdolisz, drona w dupie ruska jeszcze nie było, sam byś pewnie zerknął sadolcu, no przyznaj się, tak z ręką w majtasach....
No i ta kotwica...
jakie to smutne... Polaczki dostali rozkaz : nienawidziec ruskow - polaczki nienawidza ruskow. [...]
Jebany konformizm. Ludzie maja tak smutne i poprane zycie, ze lapia sie kazdej formy afirmacji. Nic nowego. To samo kieruje motlochem, ktory po dzis dzien gdzies na Indonezyjskich wyspach, czy w Afryce, pali wiedzmy na stosie. Owczy ped. Moralna panika.
jakie to smutne... Polaczki dostali rozkaz : nienawidziec ruskow - polaczki nienawidza ruskow. Polaczki dostali rozkac - kochac ukraincow - polaczki kochaja ukraincow. ch*j z tym, ze ukry na potege zaczeli robic przekrety na OLX i wyludzaja w p*zde pieniedzy, ch*j z tym, ze ukrainskie tirowki rozsiewaly syfa oa wielu wielu lat, ch*j z tym, ze dzieki ukraincom janusze biznesu znowu moga uzywac argumentu : "na twoje miejsce mam 10 chetnych" ja pie**ole...
jak w miediach padnie haslo : żrec gowno - to polaczki zaczna wychwalac koprofilie i koprofagie na potege...
Czyli wyjebali cie z roboty, masz syfa i jeszcze nie umiesz kupować online.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów