Ma moc skubany.
Ma moc skubany.
Widać że naturalne mięśnie. Lata ćwiczeń i wyrzeczeń, a nie opierdalania się przed kompem. Przykro mi drodzy użytkownicy ale taka prawda. I wg mnie nie używał koksu i tego podobnych. Jest to sztangista, a nie kulturysta. Nie dopuściliby go do zawodów jak by coś wykryli. Wystarczy zdrowa dietka i rzetelna praca.
Podsumowując jesteśmy nieroby i nigdy do takiej formy nie dojdziemy. Bo inaczej nie siedzielibyśmy na sadisticu tylko zapierdalali
widać ze nie bierze koksu bo co? bo nie jest wyrzeźbiony ? pierdolisz pan głupoty..... gwarantuje Ci że bierze.... ale przekonamy się o tym dopiero za 20 lat... ( próbki moczu będą przetrzymywane a za 20 lat powstaną testy na te koksy które on akurat bierze) 90 % zawodowych sportowców bierze koksy które dla zwykłęgo szarego człowieka są niedostępne na badana nad nimi wydaje się grubą kase byle by na chwile obecną nie były wykrywalne .... a co do kolesia... ot co zwykła popisówka, na gryf mógł założyć taki sam ciężar w kółkach
widać ze nie bierze koksu bo co? bo nie jest wyrzeźbiony ? pierdolisz pan głupoty..... gwarantuje Ci że bierze.... ale przekonamy się o tym dopiero za 20 lat... ( próbki moczu będą przetrzymywane a za 20 lat powstaną testy na te koksy które on akurat bierze) 90 % zawodowych sportowców bierze koksy które dla zwykłęgo szarego człowieka są niedostępne na badana nad nimi wydaje się grubą kase byle by na chwile obecną nie były wykrywalne .... a co do kolesia... ot co zwykła popisówka, na gryf mógł założyć taki sam ciężar w kółkach
zgadzam sie z tobą.. organizacje nie są w stanie nadążyć do wykrywania nowych rodzajów koksów przez co nie mogą ich zakazywać gdzieś o tym czytałem... a co do tego twojego sadola to sam trenuje codziennie po pare godzin biegam silka basen pracuje po 8h studiuje i jakos mam czas obejżeć wszystkie filmiki na sadolu i nie tylko...